Pitkäperjantain agility epikset 15.4.2022

15.4.2022

Forssan Palveluskoirat järjestää agilityepikset 15.4.2022
Kisat pidetään ForPk treeni hallissa Puutarhakatu 7 (tarkemmat ajo-ohjeet löytyy yhdistyksen sivuilta).

Vain ennakkoon ilmoittautuminen. Kipeänä ei tulla kilpailuihin.
Kevään Covid-19 tilannetta seurataan ja toimitaan annettujen ohjeistusten mukaisesti.

Tuomari ilmoitetaan myöhemmin

Luokat putkiralli, möllit (9kk-) ja kilpailevat
Putkiralli radalla vain hyppyjä ja putkia
Mölleillä kaksi rataa: hyppyrata (ei kontakteja, keppejä, rengasta ja pussia) ja agirata (ei keinua, keppejä, rengasta ja pussia).
Kilpaileville yksi hyppyrata, joka on 1 tasoinen (saa osallistua vaikkei ole startannut virallisissa, radalla kepit)

Hinnat
6€ / startti
ForPk jäsenet: ensimmäinen startti 6€ arvoisella koiran lelulla/ namipussilla/ karkkipussilla
Vain ennakkoon ilmoittautuminen!! Koska haluamme vähentää aikaa joka vietetään ilmoittautumis pisteellä. Paikan päällä ennakkoon ilmoitetulle koiralle saa ottaa lisä startteja.

Ennakkoilmoittautuminen 1.4. - 14.4.2022 klo 10.00
Ennakkoon ilmoittautuessa startit tulee maksaa välittömästi ilmoittautumisen jälkeen. Maksu suoritetaan verkkokaupan kautta ja ilmoittautuminen on sitova.

Ennakkoilmoittaumislomake https://forssanpalveluskoirat.yhdistysavain.fi/lomakkeet/agility/agility-epikset-ennakko-ilmoitta/

Putkiralli alkaa klo 10.00, jonka perään möllien radat
Kilpailevat aikaisintaan 12.00 (tarkentuu ilmoittautumisen päätyttyä).
Alkamisaikoja tarkennetaan, kun nähdään ilmoittautuneiden määrä.
Paikan päällä lisästartin voi ostaa siihen asti, kunnes ks. luokan viimeinen koira startannut.
Putkirallissa ja mölleissa pikkuminit ja pikkumaksit kilpailevat minien ja maksien kanssa samassa luokassa. Kilpailevien radalla kaikki viisi kokoluokkaa omina luokkinaan.

Ei startti rajoitusta. Paras tulos jää voimaan.
Mölli tai ylemmissä luokissa startanneet voivat startata putkirallissa, mutta eivät sijoitu. Virallisissa kilpailuissa startanneet voivat startata mölleissä, mutta eivät sijoitu.
Putkirallissa ja mölleissä saa palkata, mölleissä tulee -10 virhepistettä.
Putkirallin hyppy korkeudet 10-20-30.

Rokotustodistus mukaan! - Käteis- ja korttimaksu käy!

ForPk treeni hallissa on salteksin keinonurmi kumirouhe täytteellä, kokonaan aidattu rata-alue. Keinonurmella tulee käyttää sisäkenkiä. Halli on vähintään 10 asteinen. Sisä wc ja juomakelpoinen vesi.
Buffassa myynnissä kahvia, teetä, limua ja pikkupurtavaa.

Tiedustelut: fopkry [ö] gmail.com