Jäseneksi

Liity jäseneksi

Jäseneksi liittyminen tuo mukanaan sekä etuja että velvollisuuksia. Yhdistyksen sääntöjen noudattamisen lisäksi jäsenillämme on talkoovelvoite. Tutustu jäsenetuihin ja talkoovelvoitteeseen tämän sivun alaosasta ennen jäsenanomuksen lähettämistä. 

Jäseneksi liittyminen käy helpoimmin oheisella lomakkeella, täytä ja lähetä!
Siirry jäsenhakemus lomakkeeseen.

Jos perheestänne haluaa liittyä useampi henkilö jäseneksi, täytä ja lähetä lomake ERIKSEEN jokaisesta jäsenestä. Perhejäseneksi voi liittyä samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa asuva henkilö.

Jäsenanomuksen tehtyäsi jäsen- ja liittymismaksu tulee maksaa omatoimisesti yhdistyksen verkkokaupan kautta https://forpk.vilkas.shop/c/tuotteet/jasenmaksut

Rekisteröidy verkkokauppaan maksun yhteydessä, jotta jatkossa saat jäsenhintaan koulutukset yms. joissa on erikseen jäsenhinta.

Jäsenmaksut 2022

Varsinainen jäsen
jäsenmaksu 35€
liittyessäsi jäseneksi + 10€ liittymismaksu

Perhejäsen
ei liittymismaksua
jäsenmaksu 10€ 

Talkoovelvoite

Kerhomme jäsenille on tullut talkoovelvoite 1.1.2018 alkaen. Talkoopisteistä kirjaa pitää Jonna Friman, jonna.friman (at) hotmail.com , häneen voi ottaa yhteyttä jos on kysyttävää.

Talkoovelvoite on neljä (4) pistettä vuodessa eli kaksi kokonaista päivää tai 4 puolikasta päivää kalenterivuodessa, poikkeuksena koulutusohjaajat joille vaatimus on kaksi (2) pistettä. 

Talkoovelvoite koskee sekä henkilö- että perhejäseniä, poislukien alle 12-vuotiaat.

Tapahtumien pistekertymä riippuu tapahtuman arvioidusta kestosta. Kunkin tapahtuman kohdalla lukee, kuinka monta pistettä kertyy. Kerholla on erimittaisia tapahtumia esim. muutaman tunnin iltatapahtumia, päivä- ja koko päivän tapahtumia. Koko päivän tapahtumat ovat kestoltaan n. 9-12 tuntia.

Tapahtuman vastuuhenkilö, esim. koetoimitsija, saa talkoopisteet kaksinkertaisina, kuitenkin vain yksi henkilö per tapahtuma. Mikäli tapahtumavastuu on jaettu, myös talkoopisteet jaetaan.

Suoritusaika: Kalenterivuoden talkoopisteistä on oltava tehtynä kaksi (2) pistettä 30.6. mennessä, vuoden loppuun mennessä yhteensä neljä (4) pistettä.

Uudet jäsenet: 1.1-30.6. liittyneet tekevät  kalenterivuonna kaksi (2) talkoopistettä, myöhemmin liittyneiden talkoovelvoite alkaa seuraavan kalenterivuoden alusta.

Talkoopäivistä löytyy lista jäsensivuilta, sieltä pääset myös ilmoittautumaan. Tapahtumat lisätään kalenteriin heti kun niistä on riittävästi tietoa.

Osaan tapahtumista on talkoolaisten määrää rajoitettu, jotta talkoolaisia riittäisi joka tapahtumaan. Ilmoittautuessasi jäsensivujen kautta, näet vieläkö tapahtumaan mahtuu mukaan. Jos tapahtumaan on jo ilmoittautunut riittävästi talkoolaisia, voit ilmoittautua extraajaksi, mutta ET SAA tällä mukanaololla kuitattua talkoovelvoitettasi. Ylimääräinen talkoilu kerryttää kuitenkin ns. extrapisteitä.

Talkoovelvoitteen lisäksi kertyneistä pisteistä eli extrapisteistä saat

• yhdestä pisteestä saat 2,50€ kerta alennuksen kausimaksusta tai ilmaisen puolen tunnin yksärin

Talkoopisteistä ja mahdollisista extrapisteistä pidetään kirjaa, talkoopisteisen kirjanpitäjältä voit tarkastaa talkoovelvoitteesi täyttymisen ja pistetilisi saldon.

Talkoissa läsnäolo varmennetaan tapahtumapaikalla olevaan lomakkeeseen täyttämällä nimi, saapumisaika ja lähtöaika. Seuran ulkopuoliset ja perhejäsenet voivat suorittaa talkoita jäsenen puolesta, jos tämä itse ei pääse paikalle. Myös tästä merkintä lomakkeeseen sille varattuun kohtaan.

Mikäli talkoovelvoite ei kalenterivuoden aikana täyty, et ole oikeutettu osallistumaan seuramme ohjattuihin vakiokoulutuksiin. Mikäli haluat talkoovelvoitteesi täyttää, mutta et perustellusta syystä pääse tapahtumiin talkoilemaan, ota yhteyttä talkoopisteiden kirjanpitäjään ja sovi asiasta etukäteen; jotain tekemista esim. leipomista löytyy aina.

Jotta voit ottaa vastaan vakioryhmä paikan tulee olla tehtynä vähintään yksi talkoopiste viimeisen vuoden sisällä, jos olet ollut yli puolivuotta yhdistyksen jäsenenä.

Jäsenedut 2022

Kaikki jäsenet

  • Koulutuksiin osallistuminen jäsenmaksun hinnalla, poikkeuksena mahdolliset kiinteät ryhmät (rajoitettu ryhmäkoko). 
    Hallikausi ja vakioryhmä koulutuksissa tulee jäsenmaksun lisäksi maksaa myös kausimaksu ja täyttää talkoovelvoite (kausimaksun suuruus määräytyy vakioryhmäpaikkojen mukaan). 
    Vakioryhmä paikan lunastaneet saavat käyttää veloituksetta vakioryhmien irtopaikkoja. Jäsenenä (ei maksettua kausimaksua) voit osallistua ryhmien hajapaikoille irtopaikka kertamaksulla. 
  • Hallin yksärivuorot edullisempaan hintaan jäsenille.
  • Osa seuran järjestämistä tapahtumista suunnattu ensisijaisesti jäsenille / suosituissa tapahtumissa jäsenille ilmoittautumisaika aukeaa aikaisemmin.

Kouluttajat 

Koulutuskertoja vähintään 10/kalenterivuosi:

  • Yksi vakioryhmä paikka veloituksetta omalle koiralleen
  • Talkoovelvoite alennettu 2 pisteeseen
  • Ilmainen koulutusohjaajapäivä vuosittain 

Koulutuskertoja vähintään 30/kalenterivuosi:

Toinen ilmainen ryhmäpaikka omalle koiralleen

Koulutuskertoja vähintään 90/kalenterivuosi:

Kolmas ilmainen ryhmäpaikka omalle koiralleen

Tuomarit

Tuomareille jäsenmaksut SPKL ja Kennelliitto; kuittia vastaan rahastonhoitajalta.

Lajiryhmät

Lajiryhmille 500 euroa koulutustoimintaan ryhmän yhteisesti käytettäväksi. Järjestettävät tapahtumat tulee viedä johtokunnan hyväksyttäviksi.