Susanna Korhosen agility koulutuspäivät kevät 2022

16.1.2022

Susanna Korhonen tulee kevät talven 2022 aikana neljä kertaa kouluttamaan ForPk hallille agilityä.

Koulutus sopii kaiken tasoisille agility koirakoille, aloittelevasta pennusta - kokeneeseen konkariin.
Susannalle tärkeää agilityssa on, että sekä koiralla, että ohjaajalla on kivaa yhdessä. Pentujen ja nuorten koirien koulutus on erityisesti lähellä sydäntäni. Agilityssa on mahdollista tehdä paljon erilaisia agilityyn valmistavia tehtäviä jopa pennun kanssa, joten koulutukseni sopivat myös pennuille. Jo osaavampien koulutuksissa haluan hieman haastaa koirakkoja ja saada onnistumisia.

Koulutuspäivät sunnuntaisin 16.1., 13.2., 20.3. ja 10.4.2022
Ensimmäinen ryhmä aloittaa klo 10.00, ensimmäinen ryhmä rakentaa radan klo 9.30 alkaen.
Koulutus on kolmen koirakon tunnin ryhmissä.

Hinnat:
Kaikki neljä kertaa alennettuun yhteishintaan
ForPk jäsenet 50€, ei jäsenet 100€
Yksittäin
ForPk jäsenet 16€/koirakko/krt ja ei jäsenet 30€/koirakko/krt

Ilmoittautuminen
Etusija kaikkiin neljään päivään ilmoittautuneille 6.11. - 20.11.2021, kaikille avoin ilmoittautuminen 20.11.2021 alkaen.
Yksittäisiin päiviin ilmoittautuminen sulkeutuu viikkoa ennen lauantaina (8.1., 5.2., 12.3. ja 2.4.)
Koulutus tulee maksaa kahden vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta ja ilmoittautuminen on sitova.
Ilmoittautumisen jälkeen tulee automaattisesti annettuun sähköpostiosoitteeseen vahvistusviesti, jossa maksutiedot.

Ilmoittautumislomake

Tiedustelut fopkry [ät] gmail.com