Agility epikset 3.10.2021

3.10.2021

Forssan Palveluskoirat järjestää agilityepikset 3.11.2021
Kisat pidetään ForPk treeni hallissa Puutarhakatu 7 (tarkemmat ajo-ohjeet löytyy yhdistyksen sivuilta).

Vain ennakkoon ilmoittautuminen. Ei yleisöä paikalle. Kipeänä ei tulla kilpailuihin.
Syksyn Covid-19 tilannetta seurataan ja toimitaan annettujen ohjeistusten mukaisesti.

Tuomarit Niina Nurmi - Putkiralli, mölli hyppy & agi, Mirva Komulainen - kilpailevat.

Luokat putkiralli, möllit (9kk-) ja kilpailevat
Putkiralli radalla vain hyppyjä ja putkia
Mölleillä kaksi rataa: hyppyrata (ei kontakteja, keppejä, rengasta ja pussia) ja agirata (ei keinua, keppejä, rengasta ja pussia).
Kilpaileville yksi rata, joka on 1 tasoinen agirata (saa osallistua vaikkei ole startannut virallisissa)

Hinnat
6€ / startti
Vain ennakkoon ilmoittautuminen!! Koska haluamme vähentää aikaa joka vietetään ilmoittautumis pisteellä. Paikan päällä ennakkoon ilmoitetulle koiralle saa ottaa lisä startteja.

Ennakkoilmoittautuminen 17.9. - 2.10.2021 klo 9.00
Ennakkoon ilmoittautuessa startit tulee maksaa ennen ilmoittautumista, koska ilmoittautumiseen vaaditaan arkistointitunnus ja summa, sekä haluamme vähentää maksutapahtumien määrää paikan päällä.
Maksu suoritetaan verkkokaupan kautta.
Ennakkoilmoittaumislomake https://forssanpalveluskoirat.yhdistysavain.fi/lomakkeet/agility/agility-epikset-ennakko-ilmoitta/

Putkiralli alkaa klo 10.00, jonka perään möllien radat
Kilpailevat aikaisintaan 12.30 (tarkentuu ilmoittautumisen päätyttyä).
Alkamisaikoja tarkennetaan, kun nähdään ilmoittautuneiden määrä.
Paikan päällä lisästartin voi ostaa siihen asti, kunnes ks. luokan viimeinen koira startannut.
Putkirallissa ja mölleissa pikkuminit ja pikkumaksit kilpailevat minien ja maksien kanssa samassa luokassa. Kilpailevien radalla kaikki viisi kokoluokkaa omina luokkinaan.

Ei startti rajoitusta. Paras tulos jää voimaan.
Mölli tai ylemmissä luokissa startanneet voivat startata putkirallissa, mutta eivät sijoitu. Virallisissa kilpailuissa startanneet voivat startata mölleissä, mutta eivät sijoitu.
Putkirallissa ja mölleissä saa palkata, mölleissä tulee -10 virhepistettä.
Putkirallin hyppy korkeudet 10-20-30.

Rokotustodistus mukaan! - Käteis- ja korttimaksu käy!

ForPk treeni hallissa on salteksin keinonurmi kumirouhe täytteellä, kokonaan aidattu rata-alue. Keinonurmella tulee käyttää sisäkenkiä. Halli on vähintään 10 asteinen. Sisä wc ja juomakelpoinen vesi.
Buffassa myynnissä kahvia, teetä, limua ja pikkupurtavaa.

Tiedustelut: fopkry [ö] gmail.com