Terhi Salosen rally-toko koulutus 6.3.2019 ja 6.4.2019

6.3.2019

Terhi Salosen Rally-tokokoulutukset keväällä keskiviikkona 6.3. klo 17.30-21.00 ja lauantaina 6.4. klo 10-16 (aikataulu tarkentuu lähempänä)

Terhi Salonen tulee kouluttamaan seuran rally-tokon harrastajia hallillemme.

Terhi kouluttaa kaiken tasoisia koirakoita, eli kaikki aloittelijasta kokeneisiin harrastajiin ovat tervetulleita saamaan uusia henkilökohtaisia vinkkejä ja uusia näkökulmia omiin treeneihin.

Jokaiselle koirakolle on varattu 20min henkilökohtaista ohjausaikaa kouluttajan kanssa.
6.3. koulutukseen on tarjolla 10 koirakkopaikkaa,
6.4. koulutukseen 15 koirakkopaikkaa.
Ilmoitathan lomakkeella, mitä asiaa erityisesti haluaisit työstää / kaipaisit vinkkejä ja treeniohjeita oman vuorosi aikana. Myös ratatreenimahdollisuus pyynnöstä.

Ilmoittautuminen jäsenille alla olevan lomakkeen kautta koulutuksiin 15.1-15.2.2019, jonka jälkeen mahdolliset vapaaksi jääneet paikat tarjolla myös ulkopuolisille.

Ilmoittautumis lomakeet
6.3.2019 Koirakkopaikka Ilmoittaudu
6.3.2019 Kuunteluoppilas Ilmoittaudu
6.4.2019 Koirakkopaikka Ilmoittaudu
6.4.2019 Kuunteluoppilas Ilmoittaudu

Koulutuksen hinta koirakkopaikkalaisille 20€ (sis. 20min hlökohtaisen treeniajan ja muiden koirakoiden suoritusten seuraamisen) ja kuunteluoppilaille 10€ (sis. koko päivän mahdollisuuden koirakoiden suoritusten seuraamisen).

Jos paikkoja jää ilmoittautumisajan päätyttyä, myös ei-ForPk jäsenillä mahdollista ilmoittautua hintaan 30€ koirakkopaikka (sis.hallimaksun, 20min treeniajan, muiden koirakoiden suoritusten seuraamisen) tai 15€/kuuntelijapaikka (sis. hallimaksun ja koirakoiden suoritusten seuraamisen).

Ilmoittautuneille laitetaan tarkempi aikataulu ja maksuohjeet sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoitathan myös jos sinulla on aikataulutoive koirakkopaikan sijoittamisen suhteen.

Tiedustelut Pinja pinja.pirttila [ö] surffi.net