Rally-tokon alkeiskurssi starttaa 27.11.2018

27.11.2018

Rally-tokon alkeiskurssilla käymme läpi alokasluokan liikkeitä, joiden avulla voit parantaa myös arjen tottelevaisuutta, sekä tutustumme rally-tokon sääntöihin.

Kurssi sopii kaikenikäisille ja -rotuisille koirille ja ei vaadi aiempaa harrastustaustaa ohjaajalta. Toivottavaa olisi, että koira osaisi mennä istumaan ja maate käskystä ja ohjaaja osaa laskea kolmeen sekä erottaa vasemman ja oikean toisistaan ;) Toki näitäkin kaikkia treenataan ahkerasti kurssin aikana.

Käymme aluksi läpi ALO-luokan liikkeet erillisinä tehtävinä, yhdistäen kurssin loppupuolella vähitellen liikkeitä radoiksi koirakoiden tason mukaisesti.

Kouluttajina toimivat rally-tokoharrastajat Pinja Pirttilä, Tanja Iivanainen ja Sirkka Halonen.

Ajankohta: 27.11.-18.12. 4 kertaa tiistaisin klo 19.00-20.30 Palveluskoirien hallilla.
Ensimmäisellä kerralla poikkeuksellisesti kesto 2h 19.00-21.00.

Kurssille otetaan 8 koirakkoa.

Kurssin jälkeen joulutauon jälkeen mahdollista hakea vakioryhmäpaikkaa ALO-tasoisesta ryhmästä. Kurssin jälkeen ryhmässä jatkaminen edellyttää ForPk:n jäsenyyttä.

Hinnat
35€ ForPk jäsenet
45€ muut (myös ei jäsenet)

Ilmoittautumiset 1.-10.11. lomakkeen kautta, lomake sulkeutuu automaattisesti kun paikat täynnä.

Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Maksuohjeet tulevat paikan vahvistuksen yhteydessä 10.11. jälkeen.

Lisätietoja: Pinja Pirttilä pinja.pirttila [ät] surffi.net