Dobo tunteja 24.7. ja 10.8.2018

24.7.2018

Dobo on koiran ja omistajan yhteinen liikuntamuoto jossa harjoitteita tehdään Dobo-palloja sekä tasapainotyynyjä apuna käyttäen. Tunneilla tehdään myös mm. lämmittely/verryttelyliikkeitä ja venytellään.
Yhdessä tehtävien harjoitteiden lisäksi koirille ja omistajille on omat liikkeensä ja hyödyt ovat molemmille samat: syvät lihakset, tasapaino, keskittymiskyky ja kehonhallinta paranevat. Yhdessä tekemisen myötä myös koiran ja omistajan suhde vahvistuu. Dobo sopii kaikille perusterveille koirille omistajineen. 

Tunneille ovat tervetulleita kaikentasoiset Doboilijat, myös ensikertalaiset. Liikkeitä tehdään osallistujien taitotason mukaan ja monet liikkeet ovat helposti muokattavissa helposta haastavammaksi. Aloittelijoiden kanssa käydään läpi liikkeiden turvallista suorittamista ja Dobo-välineiden kanssa harjoittelua alusta alkaen. Kokeneemmille konkareille löytyy haastetta monipuolisista harjoitteista. Koiran alaikäraja on 9kk.

Tunnille varataan mukaan vaatteet joissa on helppo liikkua. Paljon pieniä makupaloja koiralle, mielellään jotain erityisen hyvää herkkua. Lisäksi on hyvä varata treenitasku tms. tai vaatteet joiden taskussa namit saa pidettyä, helposti saatavilla. Koiralle ja itselleen voi myös varata vettä mukaan. Ennen tuntia on suositeltavaa käydä tekemässä vähintään 15min lämmittelylenkki ja treenin jälkeen taas 15min palauttava lenkki. 

 

Kouluttajana toimii Sanna Helenius (ammattitutkinnon suorittanut koirahieroja, Dobo-koulutusohjaaja ja eläinkouluttaja. Koirapalvelu Kultahäntä.)

Paikka: ForPk:n treenihalli Puutarhakatu 7, Forssa

Dobo päivät: tiistai 24.7.2018 ja perjantai 10.8.2018 klo 18.00 alkaen. Yhdessä 55min treeni ryhmässä on maksimissaan viisi koirakkoa ja osallistuja määrästä riippuen ryhmiä on yhdestä kolmeen. Ryhmät täytetään ilmoittautumis järjestyksessä.

Hinnat: Forpk jäsenet 15€/kerta ja ei jäsenet 18€/kerta

Ilmoittautuminen seuraavien lomakkeiden kautta.
Huomaa, että kummallekin päivälle on oma ilmoittautumislomake. Lomake sulkeutuu automaattisesti, kun koulutus on täynnä.
Dobo 24.7.2018 ilmoittautuminen avoinna 21.7. asti tai kun täynnä.
Dobo 10.8.2018 ilmoittautuminen avoinna 6.8. asti tai kun täynnä.

Tiedustelut: Jenni belgauk [ö] gmail.com