Hakupäivä 12.8.2017

12.8.2017

Forssan Palveluskoirat järjestävät hakupäivän pätevän ja suositun kouluttajan Ulla Kompan johdolla. Voit olla aloitteleva tai jo kokenut hakuharrastaja. Ulla on erittäin taitava ja kekseliäs kouluttaja, jolla riittää vinkkejä jokaiselle.

Huom! Koulutus sisältää aamiaisen ja lounaan.

Hakukoulutukseen mahtuu 8 koirakkoa. Ensisijaisesti jäsenille. Ilmoittautuminen sähköpostitse 5.8 mennessä osoitteeseen katja.sassi (ö) gmail.com

Saatuasi vahvistuksen koulutuspaikasta, maksa osallistumismaksu Forssan palveluskoirien tilille:FI16 5025 0240 0960 24, viestiin osallistujan nimi +hakupäivä 12.8.

Ilmoittautuminen on sitova, eikä osallistumismaksua palauteta vaikka et pääsisikään paikalle.

Osallistumismaksu:

Hakukoulutus, jäsen: 25 euroa
Hakukoulutus, ei jäsen: 35 euroa
Kuunteluoppilas, jäsen: 10 euroa
Kuunteluoppilas, ei jäsen: 15 euroa

Maksun suoritettuasi saat lisätietoa koulutuksesta sekä paikasta.

Kouluttaja esittely:
Ulla Komppa

Ulla on harrastanut ja kisannut pk- lajeissa menestyksellisesti jo kahden vuosikymmenen ajan belgianpaimen- ja saksanpaimenkoirillaan. Kotona on ollut ja on useita käyttövalioita. Monipuolisesta osaamisesta kertoo huippu tulokset hausta, jäljestä, tokosta, erikoisjäljestä sekä etsintäkokeista.