Epäviralliset Rally-toko kisat 22.4.2017

22.4.2017

Forssan Palveluskoirat järjestää epävirallisen rally-tokokilpailun lauantaina 22.4. klo 10 alkaen. Tapahtuma järjestetään ForPk treenihallilla, osoitteessa Koikkurintie 12, Forssa.

Tuomarina toimii rallytokoharrastaja Minna Nikander

Kisaluokina ovat ALO-mölli, jossa koiraa saa palkata. Lisäksi mukana ALO ja AVO – luokat, joissa noudatetaan virallisia rally-tokon kilpailusääntöjä. Joka luokasta palkitaan kolme parasta sekä jaetaan tuomarinpalkinto. Luokat kisataan seuraavassa järjestyksessä AVO, ALO, ALO-mölli

Rajoitteet:

AVO luokassa startanneet tai koulutustunnus RTK1 saaneet, eivät voi sijoittua ALO luokissa. VOI tai MES luokissa startanneet tai RTK2 koulutustunnuksen saaneet eivät voi sijoittua.

Koirakkomäärä kisoissa on rajoitettu 50 koirakkoon.

Ilmoittautuminen vain ennakkoon 1.4.-14.4. seuraavan lomakkeen kautta https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScI7tDol3GmFtOKEdNrREnJcWCxqI11MBPRZvb0at_VrAVLSQ/viewform

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse vahvistuksen paikasta ja maksuohjeet.

Tiedustelut anu.jarvinen95 [ät] gmail.com

Hinnat

ForPk jäsenet ihmisen tai koirien karkkipussi/ startti (katso, että on päiväystä jäljellä reilusti)

Ei jäsenet 10 €/ startti

Noudatamme Kennelliiton rokotusmääräyksiä, joten rokotustodistukset mukaan. Hallilla on 5 € pissa/kakkasakko, eli ulkoiluta koirasi ennen hallille tuloa.

Hallissa ei ole vesipistettä ja wc:tä. Lähin wc n. 1km päässä ulko treenikentällä tai citymarket kauppakeskuksessa.

Tapahtumassa myös puffetti.

Tervetuloa!

EPÄVIRALLISTEN RALLY-TOKO KISOJEN TALKOO ILMOITTAUTUMINEN ON LISÄTTY NIMENHUUTOON, jos et ole vielä huomannut.