Hallin jan kentän käyttösääntöjen muutokset koskien pikkupentuja

27.10.2022

Johtokunta on jäsenten pyynnöstä tarkastellut 24.10.2022 kokouksessaan hallin ja kentän käyttösääntöjä koskien pikkupentujen rokotusmääryksiä ja ja tehnyt niihin muutoksia.

*Oman pikkupennun kanssa treenaaminen yksityisvuorolla (omistajan harkinnan mukaan ja vastuulla) on sallittua.

*Useamman talouden pentujen tapaaminen seuran tiloissa ei ole sallittua ennen rokotusten voimaantuloa.

*Pikkupennun sosiaalistamisvierailut vakioryhmiin voidaan sopia kouluttajan kanssa etukäteen kuitenkin niin, että vain yksi pentu kerrallaan on sosiaalistumassa.

*Seuran järjestämissä massatapahtumissa noudatetaan Kennelliiton rokotussuosituksia.

*Pentu-ja virikekoulun rokotusmääräykset pysyvät ennallaan (oltava molemmat rokotukset voidakseen osallistua).

Uudet käyttösäännöt ovat voimassa välittömästi.