PENTU- JA VIRIKEKOULU keskiviikkoisin

4.4.2022

Syyskuun alusta alkaen pentu-ja virikekoulu siirtyy keskiviikkoon!

Pentu- ja virikekoulu

Virikekoulu klo 17.00 ja pentukoulu klo 18.00 (pentukoulussa pidetään toinen ryhmä klo 19.00, jos vähintään kaksi osallistujaa toiseen ryhmään. Kaksi ryhmää toteutuessaan, jaetaan osallistujat seuraavasti klo 18.00 pienet ja klo 19.00 isot).

Pentu- ja virikekoulun vetäjinä toimivat

Sisko Anttila ja Satu Rimpiläinen
Tiedustelut Siskolle siskoanttila66 [ö] gmail.com

Rajoitettu osallistujamäärä!!

Maksimissaan 6 ensiksi ilmoittautunutta/ ryhmä pääsee ks. viikon koulutukseen mukaan.

Ilmoittautuminen tapahtuu

facebookryhmissä viimeistään keskiviikkona klo 12.00 mennessä.
Jokaiselle keskiviikolle avataan oma keskustelu, jonka alle kommentoimalla ilmoittaudutaan. Samalla myös ilmoitetaan, jos koulutuskerta pidetään ulkokentällä Viksbergissä. Pentu- ja virikekoulu voidaan yhdistää, jos tulijoita on vähän.

Osallistumismaksu tulee suorittaa etukäteen

verkkokaupassa https://forpk.vilkas.shop/c/tuotteet/pentu-ja-virikekoulu
Osallistumismaksu jäsenet 5€/ kerta, ei jäsenet 10€/ kerta. Esitä kuitti maksusta koulutukseen tullessa.
ForPk jäsenet
Huomioi, että sinun tulee kirjautua sisälle verkkokauppaan maksun yhteydessä, jotta hinta päivittyy jäsenhinnaksi ostoskorissa. Jäsenhinnan saamiseksi sinun tulee olla ennalta jo rekisteröitynyt käyttäjä ja sinulle on myönnetty jäsenetuudet voimaan.

Pentu- ja virikekoulun facebook-ryhmät

Virikekoulu https://www.facebook.com/groups/4005114626199948
Pentukoulu https://www.facebook.com/groups/803810773542728

• Maksut etukäteen verkkokaupan kautta, jotta saadaan käteisen rahan käsittelyä vähennettyä.
  • Loppupeuhussa katsotaan koirat koon ja rohkeuden mukaan sopiviin ryhmiin.

VIRIKEKOULU

Kaikille harrastustaivalta aloitteleville ja kotikoirille sekä heidän omistajilleen, oma touhuryhmä keskiviikkoisin klo 17.00. Tule mukaan milloin vain.​​

Näillä tunneilla pääset tutustumaan eri lajeihin ja opettelemaan rauhoittumista sekä perustaitoja. Annetaan vinkkejä koiran motivoimiseksi ja virikkeitä kotikäyttöön.
Yhteisen tekemisen kautta, yhteistyö sujuvammaksi. Koulutus ei ole ongelmakoirille.

Mukaan tarvitset: koiralle kiinnostava lelu ja/ tai paljon maistuvia nameja, itselle sisäkengät (jos hallissa).

Jokainen virikekouluun osallistuva on vastuussa oman koiransa käytöksestä ja koiransa aiheuttamista vahingoista.
Huolehdithan riittävästä ulkoilutuksesta vahinkojen välttämiseksi. Hallissa on pissasakkovelvoite vahingon sattuessa.

PENTUKOULU

Pentukoulu pyörii keskiviikkoisin klo 18.00. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki alle vuoden ikäiset pennut. Aloittaa voi milloin vain (kunhan rokotukset ovat voimassa).

Tehoste ja rabies rokotteesta tulee olla kulunut vähintään 21 vrk ennen osallistumista (Suomen Kennelliiton ohjeistuksen mukaan rokotukset).

Pentukoulussa harjoitellaan perustaitoja, tutustutaan eri lajeihin ja pennut saavat tutustua toisiinsa. Perustaitoihin kuuluu mm. sosiaalisuus, kohtaamiset/ ohittamiset, rauhoittuminen, luoksetulo.

Jokainen pentukouluun osallistuva on vastuussa oman koiransa käytöksestä ja koiransa aiheuttamista vahingoista.
Huolehdithan riittävästä ulkoilutuksesta pennun kohdalla, joka ei välttämättä vielä osaa tai ennätä leikeiltään pyytää ulos. Hallissa on pissasakko velvoite vahingon sattuessa.