Kenttä

Kassimäen treenikenttä

Treenikenttä sijaitsee Loimalammintien varressa Forssan Viksbergissä.

Keskustan suunnasta tultaessa hieman lentokentän jälkeen tien vasemmalla puolella.
Kentälle johtava tie menee juuri ennen kenttää. Kenttä näkyy Loimalammintielle.

Someron/ Torron suunnasta tultaessa alitetaan valtatie 2. eritasoristeys keskustan suuntaan jatkaen.
Kenttä on heti Maneesitien jälkeen tien oikealla puolella.

Kenttä on kivituhkapohjainen ja kolmelta sivulta aidattu.

Kenttä on Forssan Palveluskoirien jäsenien vapaassa käytössä vapaina aikoina.

Kenttää vuokrataan myös seuran ulkopuolisien käyttöön. Tiedustelut hallin/ kentän yhteyshenkilölle Yhdistys

Forssan Palveluskoirien kentän säännöt

...jotta kaikilla olisi siisti ja viihtyisä treenipaikka, johon on mukava tulla!

Harjoittelijan vastuu

• Jokainen treenaa OMALLA vastuullaan, ja vastaa sekä itselleen ja omalle koiralleen sattuneista vahingoista, että mahdollisista ulkopuolisille aiheutetuista vahingoista.

• Kentän käyttäjä sitoutuu noudattamaan kentän sääntöjä ja vastaa siitä, että kenttä on lähdettäessä samassa kunnossa kuin tultaessa.

• Kentälle tulevien koirien tulee olla terveitä ja Suomen kennelliiton määräysten mukaisesti rokotettuja.

• Kentän käyttäminen omatoimi treeneihin on mahdollista vapaina olevina aikoina Forssan Palveluskoirien jäsenillä.

Siisteys

• Kenttä ja sen ympäristö on pidettävä siistinä, siivoa roskasi ja koirien jätökset roskiksiin.

• Ulkoiluta koirasi kunnolla ennen harjoituksia ja tarvittaessa harjoitusten välillä.

• Pyri viemään roskat mukanasi, jottei kentälle kertyisi ylimääräistä roskaa.

Ohjeita

• Siirräthän esteitä nostamalla, ei raahaamalla.

• Kentän esteet ovat koiria, eivät lapsia varten. Huolehdi, että lapsesi eivät koske esteisiin.

• Kentälle tai parkkipaikalle ei saa heitellä tupakan natsoja.

• Kenttä on tyhjennettävä treenien jälkeen esteistä ja laitettava niille merkityille paikoille.

• Useamman omatoimi treenaajan sattuessa paikalle yhtä aikaa, sopu antaa tilaa.

Säännöt ovat nähtävillä internet sivuilla. Forssan Palveluskoirat pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.