Yksärin maksaminen

Samat ohjeet pitäisi tulla annettuun sähköpostiosoitteeseen varauksen teon jälkeen varausvahvistuksen yhteydessä.

Varattu vuoro tulee maksaa välittömästi Forssan Palveluskoirat ry:n tilille.
Maksun viestiksi varatun ajan päivämäärä ja kellonaika. ForPk jäsenet kirjoittavat maksun viitteeksi henkilökohtaisen viitenumeron.
Kuitti maksetusta vuorosta tulee toimittaa välittömästi hallivastaavalle belgauk [ö] gmail.com

MUISTA PYYTÄÄ OVIKOODI!!!
Ovikoodin saa kun maksetusta vuorosta on lähettety kuitti. Ovikoodit lähetetään manuaalisesti, joten koodia ei välttämättä tule heti.
belgauk [ö] gmail.com

Varatun vuoron peruminen on mahdollista viimeistään 12 tuntia ennen varatun vuoron alkua.
ForPk jäsenien tulee huomioda maksaessaan, että jäsenhinta on voimassa kun vuorolla on vain ForPk:n jäseniä.
ForPk jäsenen tehdessä ensimmäistä varaustaan varausohjelma antaa ei jäsen hinnan. Seuraavilla kerroilla hinta päivittyy automaattisesti jäsenhinnaksi, kun kirjautuu sisälle ennen vuoron varaamista.

LUE huolella hallisäännöt yhdistyksen sivuilta ja noudata myös niitä.
Ongelma tilanteessa ota yhteyttä hallivastaavan Jenni Lahtoseen/ belgauk [ö] gmail.com / 040-7717845