Halli

Forssan Palveluskoirien halli

Hallin osoite Puutarhakatu 7, 30420 Forssa
(ent. Forssan Puutarhan alueella)

Hallin pihaan pääsee Puutarhakadun ja Meyerinpolun risteyksestä tai Juhlakentänkadun kautta. Sisäänkäynti pihanpuoleisesta päädystä. Parkkipaikka sisäänkäynti päädyssä puistikon laita.

Halli on käytettävissä vapaina olevina aikoina klo 7.00-22.00.
Kentällä on valmis agilityrata (paitsi joulukuussa) sunnuntai klo 21.00 - tiistai klo 18.00 välisen ajan.

Hallissa on keinonurmipohja, wc ja pienikeittiö, jossa micro, kahvinkeitin yms. Hallissa on mm. peilipintaa, rally-tokon täysi kylttisarja, pk:n kevyt hyppyeste, agilityn täysi estesarja. Kentän koko on reilu 360m². Lisäksi on odotustila, joka on erotettu kentästä n. metrin korkuisilla sermeillä. Hallin lämpötila talvisin vähintään +10ºC.

Hallin ovikoodin saa hallivastaavalta. Muista pyytää ajoistaan!
Hallissa on kamera valvonta.

Yksityisvuorot

• Yksityisvuoroja pystyy omatoimisesti varaamaan max. 30 vuorokauden päähän.
  • Vuoroja ei pysty peruuttamaan/ siirtämään, jos varattuun vuoroon on alle 12 tuntia aikaa.
  • Vuoro tulee maksaa omatoimisesti yhdistyksen tilille heti varauksen teon jälkeen ja lähettää kuitti maksusta hallivastaavalle.
  • Jäsenhintaan otetuilla vuoroilla vain ForPk jäsenet sallittuja.

Varaukset jotka eivät ole yksityisvuoroja tai menevät yli 30 vuorokauden päähän.

• Kilpailevaan koulutustoimintaan rinnastettavat varaukset käsitellään johtokunnassa, joten lähetä näitä koskien tiedustelut hallivastaavalle.
  • Myös muut yli 30 vuorokauden päähän menevät varaukset hallivastaavalle.
  • Varaus tulee maksaa omatoimisesti yhdistyksen tilille varauksen teon jälkeen ja kuitti lähettää hallivastaavalle (jos ei ole erikseen sovittu laskutuksesta).
  • Yli 30 vuorokauden päähän menevien varauksien peruutusmaksu
    Peruutusmaksu 10€, jos varattuun vuoroon on yli 30vrk aikaa.
    Peruutusmaksu 50% vuoron hinnasta, jos varattuun vuoroon alle 30vrk aikaa.
    Peruutusmaksu 100% vuoron hinnasta, jos varattuun vuoroon alle 12 tuntia aikaa.

Hinnat per alkava tunti

Kenttä

JäsenetUlkopuoliset
Ma-Pe 7-1610€20€
Ma-Pe 16-22
ja viikonloppusin
15€25€
Koko lauantai200€200€

Yläkerta/ kerhohuone
10€/h yhtämittaiset varaukset, jotka ovat kolme (3) tuntia tai alle.
8€/h yhtämittaiset varaukset, jotka ovat neljä (4) tuntia tai yli.

Kuukausikortti
Kortin hinta 50€ maksetaan seuran tilille, viestiin kuukausikortti/ kuukausi jota maksu koskee. Lähetä kuitti Jennille belgauk [ät] gmail.com.
Kuukausikortin lunastaneilla on oikeus käyttää hallia omatoimiseen ja henkilökohtaiseen harjoitteluun silloin, kun hallia ei ole varattu. Huomio että kuukausikortti on kuukausi sekä henkilökohtainen.

Hallin varauskalenteri tästä

Hallivastaava Jenni/ belgauk (ö) gmail.com

Forssan Palveluskoirien hallin säännöt!

...jotta kaikilla olisi siisti ja viihtyisä treenipaikka, johon on mukava tulla!

Harjoittelijan vastuu

• Jokainen treenaa OMALLA vastuullaan, ja vastaa sekä itselleen ja omalle koiralleen sattuneista vahingoista, että mahdollisista ulkopuolisille aiheutetuista vahingoista.

• Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja vastaa siitä, että tilat ovat lähdettäessä samassa kunnossa kuin tultaessa.

• Halliin tulevien koirien tulee olla terveitä ja Suomen kennelliiton määräysten mukaisesti rokotettuja.

• Halli on käytettävissä 7.00-22.00 välisenä aikana.

• Hallin varaukset on merkitty hallivarauskalenteriin. Hallin varaaminen on mahdollista vapaina olevina aikoina.

• Yksityisvuoroilla treenaavilla on velvollisuus hoitaa vaadittavat maksut vuoroa varatessa.

• Vakio ryhmissä treenaavilla on velvoite hoitaa vaadittavat maksut ennen treenejä.

• Maksujen laiminlyönnin sattuessa on oikeus poistaa ks. henkilö hallista.

Siisteys

• Käytä treenatessasi sisäkenkiä. Hallin kentälle ei saa mennä ulkokengissä!

• Puhdista kenkäsi ja koirasi hiekasta, kurasta ja lumesta ennen halliin menoa, näin lattia pysyy mahdollisimman kuivana ja puhtaana.

• Halli ja sen ympäristö on pidettävä siistinä, siivoa roskasi ja koirien jätökset roskiksiin.

• Ulkoiluta koirasi kunnolla ennen harjoituksia ja tarvittaessa harjoitusten välillä, jotta halliin ei tulisi pissa- tai kakkavahinkoja. Ethän anna koirasi juoksennella hallissa valvomatta. Kaikki hallin alueella ja ympäristöön sattuneet tarpeet pitää ehdottomasti korjata roskiksiin, hallissa on kakkapusseja.

• Jos kuitenkin vahinko sattuu hallissa, se on siivottava matosta välittömästi siihen tarkoitetuilla välineillä ja aineilla. Hallissa on pissamaksulaatikko, jätä laatikkoon 5€/ vahinko vahingon sattuessa.

• Pyri viemään roskat mukasi, jottei halliin kertyisi paljoa ylimääräistä roskaa.

• Juoksuiset nartut halliin ainoastaan housut jalassa.

• Merkkailevien urosten tulee käyttää urosvyötä hallissa ja vastaavasti narttujen housuja.

Ohjeita

• Siirräthän esteitä nostamalla, ei raahaamalla.

• Pidä kiinni sovitusta ajasta.

• Hallin esteet ovat koiria, eivät lapsia varten. Huolehdi, että lapsesi eivät koske esteisiin.

• Pidäthän koirasi kytkettynä piha-alueella ja hallissa mikäli et ole harjoitteluvuorossa. Hallissa on häkkejä joihin koiran voi laittaa.

• Omat häkit tulee säilyttää niille tarkoitetulla alueella.

• Hallissa tupakointi on ehdottomasti kielletty ja pihalle ei saa heitellä tupakan natsoja.

• Kenttä on tyhjennettävä treenien jälkeen esteistä ja laitettava niille merkityille paikoille.

• Lähtiessäsi hallista, jos jälkeesi ei tule halliin ketään, muista sammuttaa valot ja varmista oven lukitus.

• Hallin ovikoodi on henkilökohtainen ja sitä ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

• Autot parkkeerattava merkitylle paikalle.

• Hallin eri tiloissa voi olla samanaikaisesti toimintaa.

Säännöt ovat nähtävillä hallin seinällä ja internet sivuilla. Forssan Palveluskoirat pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.