Koulutukset/ koulutus paikat

Treeneissä, kursseilla, tapahtumissa yms. noudatetaan SKL:n määräyksiä rokotusten ja tarttuvientautien suhteen.

Vakioryhmä koulutukset ovat vain jäsenille tarkoitettuja, kursseille ja koulutuspäiviin ovat myös ei-jäsenet tervetulleita!

Kurssit ja luennot

Ajantaisen listauksen löydät etusivulta Tapahtumat otsikon alta.

Vakioryhmät

Agility

Maanantaisin 18.00-19.00 Hennan ja Siskon ryhmä
Maanantaisin 19.30-21.00 Teijan ryhmä
Sunnuntaisin 16.00-18.00, 18.00-19.30 ja 19.30-21.00 Anitan ryhmät

Rally-toko

Keskiviikkoisin
Klo 17.00-18.00 (Alo ryhmä, lokakuun alusta)
Klo 18.00-19.30 (Avo ryhmä)
Klo 19.30-21.00 (Avo/voi ryhmä)

Torstaisin
Klo 17.00-19.00 (Voi/Mes ryhmä)
Klo 19.00-20.30 (Avo ryhmä)

Lauantaisin
Klo 11-12.30 (Alo-Voi omatoimiryhmä)

Muut ryhmät

Perustottelevaisuus/ tottis
Toistaiseksi perustottelevaisuus ryhmää ei ole.
Mm. arkitottelevaisuus taitoja pääsee treenaamaan lauantain virikekoulu ryhmässä.

Nimenhuudossa sovitaan treeniajat http://forpkhaku.nimenhuuto.com
Haku treeneihin pääsevät myös vierailijat

Jälki

Seuramme tarjoaa yksilöllistä jälkikoulutusta jäsenilleen pelto- ja metsäjäljellä.
Koulutusaika ja paikka sovitaan yhdessä ohjaaja Sirpan tai Maijan kanssa.
Hinta on 8€/kerta, joka maksetaan yhdistyksen tilille viitenumerolla 20190615. Jos jäljestäminen koiran kanssa kiinnostaa niin ota yhteyttä: 0408377870/Maija tai kivinenmaija [ö] gmail.com

Pentujen leikkikoulu (joulukuu 2020 taukoa)

Penturyhmä pyörii lauantaisin klo 18.00. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki alle vuoden ikäiset pennut. Ensimmäistä kertaa tullessa kannattaa laittaa ennakkoon viestiä ryhmän vetäjälle. Aloittaa voi milloin vain (kunhan rokotukset ovat voimassa).

Leikkikoulussa harjoitellaan perustaitoja, tutustutaan eri lajeihin ja pennut saavat tutustua toisiinsa. Perustaitoihin kuuluu mm. sosiaalisuus, kohtaamiset/ ohittamiset, rauhoittuminen, luoksetulo.

Leikkikoulu maksaa Forpk jäsenille 5€/krt ja muille 10€/krt. Maksetaan paikan päällä käteisellä. Varaa tasaraha mukaan.
Tehoste ja rabies rokotteesta tulee olla kulunut vähintään 21 vrk ennen osallistumista (katso SKL rokotus ohjeet sivun ylälaidassa olevasta linkistä).

Ryhmän vetäjinä toimivat Sisko Anttila ja Satu Ripiläinen
Tiedustelut Siskolle siskoanttila66 [ö] gmail.com

Jokainen pentujen leikkikouluun osallistuva on vastuussa oman koiransa käytöksestä ja koiransa aiheuttamista vahingoista.
Huolehdithan riittävästä ulkoilutuksesta pennun kohdalla, joka ei välttämättä vielä osaa tai ennätä leikeiltään pyytää ulos. Hallissa on pissasakko velvoite vahingon sattuessa.

Penturyhmän on oma facebook ryhmä, jossa ilmoitetaan kerran aihe sekä jos jollain viikolla ei ole treenejä.

Virikekoulu (joulukuu 2020 taukoa)

Nyt kaikille yli vuoden ikäisille koirille ja heidän omistajilleen, oma touhuryhmä.

Näillä tunneilla pääset tutustumaan eri lajeihin ja opettelemaan rauhoittumista sekä perustaitoja. Annetaan vinkkejä koiran motivoimiseksi ja virikkeitä kotikäyttöön.
Yhteisen tekemisen kautta, yhteistyö sujuvammaksi. Koulutus ei ole ongelmakoirille.

Mukaan tarvitset: koiralle kiinnostava lelu ja/ tai paljon maistuvia nameja, itselle sisäkengät.
Vetäjänä toimivat Sisko Anttila ja Satu Rimpiläinen.

Koulutus lauantaisin klo 17.00
Kertamaksu: 5€/jäsen, 10€/ei jäsen

Virikekoulun oma facebook ryhmä, jossa ilmoitetaan kerran aihe sekä jos jollain viikolla ei ole treenejä.