Koulutukset/ koulutus paikat

Treeneissä, kursseilla, tapahtumissa yms. noudatetaan SKL:n määräyksiä rokotusten ja tarttuvientautien suhteen.

Vakioryhmä koulutukset ovat vain jäsenille tarkoitettuja, kursseille ja koulutuspäiviin ovat myös ei-jäsenet tervetulleita!

Kurssit ja luennot

Vakioryhmät

Agility 4.5. alkaen (viksbergin ulkokentällä)
Maanantaisin 18.30-20.30 Hennan ja Siskon ryhmä
Sunnuntaisin 16.00-18.00 ja 18.00-20.00 Anitan ryhmät

Rally-toko 4.5.2019 alkaen (viksbergin ulkokentällä)

Tiistaisin
Klo 18.00-19.30 (Tanjan ja Pinja Alo/Avo ryhmä)
Klo 19.30-21.00 (Avo-Voi omatoimiryhmä, yhteyshenkilö Susanna)

Keskiviikkoisin
Klo 18.00-19.30 (Pinjan, Tanjan ja Sirkan)
Klo 19.30-21.00 (Sirkan ryhmä)

Torstaisin
Klo 17.30-19.00 (Voi/Mes omatoimiryhmä, yhteyshenkilö Anu)

Muut ryhmät

Perustottelevaisuus/ tottis (hallissa loka-huhtikuu)
Torstaisin klo 19.00 (heinä- ja joulukuussa koulutustaukoa)
Ryhmässä treenaaminen edellyttää yhdistyksen jäsenyyttä ja hallikaudella kuukausittaisen hallimaksun voimassaoloa.

Nimenhuudossa sovitaan treeniajat http://forpkhaku.nimenhuuto.com
Haku treeneihin pääsevät myös vierailijat

Jälki

Seuramme tarjoaa yksilöllistä jälkikoulutusta jäsenilleen pelto- ja metsäjäljellä.
Koulutusaika ja paikka sovitaan yhdessä ohjaaja Sirpan tai Maijan kanssa.
Hinta on 8€/kerta. Jos jäljestäminen koiran kanssa kiinnostaa niin ota yhteyttä: 0408377870/Maija tai kivinenmaija [ö] gmail.com

Pentujen leikkikoulu (hallissa sekä ulkona. 4.5 alkaen viksbergin ulkokentällä, heinäkuu taukoa)

Penturyhmä pyörii lauantaisin klo 18.00. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki alle vuoden ikäiset pennut. Ensimmäistä kertaa tullessa kannattaa laittaa ennakkoon viestiä ryhmän vetäjälle. Aloittaa voi milloin vain.

Leikkikoulussa harjoitellaan jokaisella kerralla perustaitoja ja pennut saavat tutustua toisiinsa. Perustaitoihin kuuluu mm. sosiaalisuus, kohtaamiset/ ohittamiset, rauhoittuminen, luoksetulo.

Leikkikoulu maksaa Forpk jäsenille 5€/krt ja muille 10€/krt. Maksetaan paikan päällä käteisellä. Varaa tasaraha mukaan.
Tehoste ja rabies rokotteesta tulee olla kulunut vähintään 21 vrk ennen osallistumista (katso SKL rokotus ohjeet sivun ylälaidassa olevasta linkistä).

Ryhmän vetäjänä toimii Sisko Anttila
Tiedustelut Siskolle siskoanttila66 [ö] gmail.com

Jokainen pentujen leikkikouluun osallistuva on vastuussa oman koiransa käytöksestä ja koiransa aiheuttamista vahingoista.
Huolehdithan riittävästä ulkoilutuksesta pennun kohdalla, joka ei välttämättä vielä osaa tai ennätä leikeiltään pyytää ulos. Hallissa on pissasakko velvoite vahingon sattuessa.

Penturyhmällä on oma facebook ryhmä https://www.facebook.com/groups/292333107870808/

Kotikoiran virike- ja käytöskoulu (hallissa sekä ulkona. 4.5 alkaen viksbergin ulkokentällä, heinäkuu taukoa)

Nyt kaikille kotikoirille ja heidän omistajilleen, oma touhuryhmä.

Näillä tunneilla paneudutaan kotikoiran toimivuuteen ja käyttäytymiseen lenkeillä ja kotona.
Annetaan vinkkejä koiran motivoimiseksi ja virikkeitä kotikäyttöön.
Yhteisen tekemisen kautta, yhteistyö sujuvammaksi. Koulutus ei ole ongelmakoirille.

Mukaan tarvitset: koiralle kiinnostava lelu ja/ tai paljon maistuvia nameja, itselle sisäkengät.
Vetäjinä toimivat: Anita Viitanen, Sisko Anttila ja Sirkka Halonen, vuoroviikoin.

Koulutus lauantaisin klo 17.00 hallilla.
Kertamaksu: 5€/jäsen, 10€/ei jäsen