Koulutukset/ koulutus paikat

Treeneissä, kursseilla, tapahtumissa yms. noudatetaan SKL:n määräyksiä rokotusten ja tarttuvientautien suhteen.

Vakioryhmä koulutukset ovat vain jäsenille tarkoitettuja, kursseille ja koulutuspäiviin ovat myös ei-jäsenet tervetulleita!

Vakioryhmät

Agility (hallissa)
Maanantaisin 17.30-19.30 Hennan ja Susannan ryhmä
Maanantaisin 19.30-21.30 Anun ryhmä
Sunnuntaisin 16.00-18.00, 18.00-19-30 ja 19-30-21.00 kilpailevat Anitan ryhmät

Rally-toko (hallissa)
Keskiviikkoisin
AVO-MES 18.00-19.30 (ryhmänvetäjä Anu)
ALO-AVO 19.30-21.00 (ryhmänvetäjä Sirkka)
Torstaisin
Mölli-ALO 17.30-19.00 (kouluttajat Pinja ja Tanja)

Rally-toko 1.1.2019 alkaen (hallissa)

Tiistaisin
20.00-21.15, ALO-AVO sekä rallyn perustaidot (huhtikuusta alkaen klo 18.00-19.30)
Kouluttajat Tanja ja Pinja

Keskiviikkoisin
18.00-19.30, kimppatreeniryhmä, AVO-VOI asioita ja ratoja
Ryhmän yhteyshenkilö Susanna

19.30-21.00, AVO-VOI asioita ja ratoja.
Kouluttaja Sirkka

Torstaisin
17.30-19.00, kimppatreeniryhmä, VOI-MES asioita ja ratoja.
Ryhmän yhteyshenkilö Anu

Lauantaisin
10.30-12.00, pääosin ALO-asioita ja ratoja.
Kouluttajat Tanja, Pinja ja Sirkka vuoroviikoin

Muut ryhmät

Perustottelevaisuus/ tottis (hallissa loka-huhtikuu)
Torstaisin klo 19.00 (heinä- ja joulukuussa koulutustaukoa)
Ryhmässä treenaaminen edellyttää yhdistyksen jäsenyyttä ja hallikaudella kuukausittaisen hallimaksun voimassaoloa.

Nimenhuudossa sovitaan treeniajat http://forpkhaku.nimenhuuto.com
Haku treeneihin pääsevät myös vierailijat

Jälki

Seuramme tarjoaa yksilöllistä jälkikoulutusta jäsenilleen pelto- ja metsäjäljellä.
Koulutusaika ja paikka sovitaan yhdessä ohjaaja Sirpan tai Maijan kanssa.
Hinta on 8€/kerta. Jos jäljestäminen koiran kanssa kiinnostaa niin ota yhteyttä: 0408377870/Maija tai kivinenmaija [ö] gmail.com

Pentujen leikkikoulu (hallissa sekä ulkona)

Penturyhmä pyörii lauantaisin klo 19.00. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki alle vuoden ikäiset pennut. Ensimmäistä kertaa tullessa kannattaa laittaa ennakkoon viestiä ryhmän vetäjälle. Aloittaa voi milloin vain.

Leikkikoulussa harjoitellaan jokaisella kerralla perustaitoja ja pennut saavat tutustua toisiinsa. Perustaitoihin kuuluu mm. sosiaalisuus, kohtaamiset/ ohittamiset, rauhoittuminen, luoksetulo.

Leikkikoulu maksaa Forpk jäsenille 5€/krt ja muille 10€/krt. Maksetaan paikan päällä käteisellä. Varaa tasaraha mukaan.
Ensimmäinen rokote tulee olla saatuna vähintään 21 vrk ennen osallistumista.

Ryhmän vetäjänä toimii Sisko Anttila
Tiedustelut Siskolle siskoanttila66 [ö] gmail.com

Jokainen pentujen leikkikouluun osallistuva on vastuussa oman koiransa käytöksestä ja koiransa aiheuttamista vahingoista.
Huolehdithan riittävästä ulkoilutuksesta pennun kohdalla, joka ei välttämättä vielä osaa tai ennätä leikeiltään pyytää ulos. Hallissa on pissasakko velvoite vahingon sattuessa.

Penturyhmällä on oma facebook ryhmä https://www.facebook.com/groups/292333107870808/

Kotikoiran virike- ja käytöskoulu (hallissa sekä ulkona)

Nyt kaikille kotikoirille ja heidän omistajilleen, oma touhuryhmä.

Näillä tunneilla paneudutaan kotikoiran toimivuuteen ja käyttäytymiseen lenkeillä ja kotona.
Annetaan vinkkejä koiran motivoimiseksi ja virikkeitä kotikäyttöön.
Yhteisen tekemisen kautta, yhteistyö sujuvammaksi. Koulutus ei ole ongelmakoirille.

Mukaan tarvitset: koiralle kiinnostava lelu ja/ tai paljon maistuvia nameja, itselle sisäkengät.
Vetäjinä toimivat: Anita Viitanen, Sisko Anttila ja Sirkka Halonen, vuoroviikoin.

Koulutus lauantaisin klo 17.00 hallilla.
Kertamaksu: 5€/jäsen, 10€/ei jäsen