Koulutukset/ koulutus paikat

Treeneissä, kursseilla, tapahtumissa yms. noudatetaan SKL:n määräyksiä rokotusten ja tarttuvientautien suhteen.

Vakioryhmä koulutukset ovat vain jäsenille tarkoitettuja, kursseille ja koulutuspäiviin ovat myös ei-jäsenet tervetulleita!

Kurssit ja luennot

Koulutus - Rally-toko koulutus Jaana Karppinen 26.1.2018 Info
Koulutus - Lotta Vuorelan agilitykoulutus alkaa 3.2.2018 Info
Koulutus - Koulutustekniikka Liisa Tikka 11.2.2018 Info
Luento - Harrastuskoiran tasapainoinen treenaaminen - Lotta Vuorela 15.4.2018 Info

Vakioryhmät

Agility (hallissa)
Maanantaisin 18.00-19.30 Pian alkeisryhmä, 19.30-21.00 Anitan ryhmä
Tiistaisin 18.00-19.30 Susannan alkeisryhmä, 19.30-21.00 Hennan ryhmä
Sunnuntaisin 18.00-19-30 ja 19-30-21.00 kilpailevat Anitan ryhmät

Rally-toko (hallissa)
Keskiviikkoisin
Edistyneet 18.00-19.30 (ryhmänvetäjä Anu)
Mölli 19.30-21.00 (ryhmänvetäjä Sirkka)
Torstaisin
Alkeis 17.30-19.00 (kouluttajat Pinja ja Tanja)

Muut ryhmät

Perustottelevaisuus/ tottis (hallissa tammi-huhtikuu)
Torstaisin klo 19.00 (heinäkuussa koulutustaukoa)
Ryhmässä treenaaminen edellyttää yhdistyksen jäsenyyttä ja hallikaudella kuukausittaisen hallimaksun voimassaoloa.

Nimenhuudossa sovitaan treeniajat http://forpkhaku.nimenhuuto.com
Haku treeneihin pääsevät myös vierailijat

Jälki

Seuramme tarjoaa yksilöllistä jälkikoulutusta jäsenilleen pelto- ja metsäjäljellä.
Koulutusaika ja paikka sovitaan yhdessä ohjaaja Sirpan tai Maijan kanssa.
Hinta on 8€/kerta. Jos jäljestäminen koiran kanssa kiinnostaa niin ota yhteyttä: 0408377870/Maija tai kivinenmaija [ö] gmail.com

Nose Work

Seuramme tarjoaa yksilöllistä Nose Work koulutusta jäsenilleen.
Koulutusaika ja paikka sovitaan yhdessä ohjaaja Minna Lepistön kanssa. Minna on Nosework Finlandin ohjaajakoulutuksen käynyt Nose Work-harrastaja.

Hinta 8€/koirakko/kerta

Yksilöllisessä koulutuksessa pystytään keskittymään teema pohjaisesti asioihin (esim. alkeet, ilmaisu, ajoneuvot, ulko, sisä, laatikot).

Jos Nose Work koiran kanssa kiinnostaa niin ota yhteyttä: Minnaan minna.ilo [ö] surffi.net

Pentujen leikkikoulu (hallissa sekä ulkona)

Penturyhmä pyörii lauantaisin. Pienille ja isoille koirille on omat ryhmät. Pienet klo 16.30 ja isot klo 17.15.
Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki alle vuoden ikäiset pennut.

Leikkikoulussa harjoitellaan jokaisella kerralla perustaitoja ja pennut saavat tutustua toisiinsa. Perustaitoihin kuuluu mm. sosiaalisuus, kohtaamiset/ ohittamiset, rauhoittuminen, luoksetulo.

Leikkikoulu maksaa Forpk jäsenille 5€/krt ja muille 10€/krt. Maksetaan paikan päällä käteisellä. Varaa tasaraha mukaan.
Ensimmäinen rokote tulee olla saatuna vähintään 21 vrk ennen osallistumista.

Ryhmän vetäjänä toimii Sisko Anttila
Tiedustelut Siskolle siskoanttila66 [ö] gmail.com

Jokainen pentujen leikkikouluun osallistuva on vastuussa oman koiransa käytöksestä ja koiransa aiheuttamista vahingoista.
Huolehdithan riittävästä ulkoilutuksesta pennun kohdalla, joka ei välttämättä vielä osaa tai ennätä leikeiltään pyytää ulos. Hallissa on pissasakko velvoite vahingon sattuessa.

Penturyhmällä on oma facebook ryhmä https://www.facebook.com/groups/292333107870808/

Kotikoiran virike- ja käytöskoulu alkaa 13.1.2018 (hallissa sekä ulkona)

Nyt kaikille kotikoirille ja heidän omistajilleen, oma touhuryhmä.

Näillä tunneilla paneudutaan kotikoiran toimivuuteen ja käyttäytymiseen lenkeillä ja kotona.
Annetaan vinkkejä koiran motivoimiseksi ja virikkeitä kotikäyttöön.
Yhteisen tekemisen kautta, yhteistyö sujuvammaksi. Koulutus ei ole ongelmakoirille.

Mukaan tarvitset: koiralle kiinnostava lelu ja/ tai paljon maistuvia nameja, itselle sisäkengät.
Vetäjinä toimivat: Anita Viitanen, Sisko Anttila ja Sirkka Halonen, vuoroviikoin.

Koulutus lauantaisin klo 15.00-16.00, hallilla.
Kertamaksu: 5€/jäsen, 10€/ei jäsen