Agilityssä vapaita vakioryhmä paikkoja

20.8.2021

Syyskuussa alkaa uusikausi ja agilityyn vapautuu vakioryhmäpaikkoja.

Syyskausi kestää syys-joulukuun.
Vakioryhmäpaikan vastaanottaminen edellyttää voimassa olevaa yhdistyksen jäsenyyttä ja vastaanottaessasi paikan, tulee maksaa kausimaksu. Kausimaksusta lisää täällä.

Vapaita paikkoja seuraavasti

Maanantaina klo 19.30-21.00 ryhmässä 1 paikka

• Ryhmä on mölli tasoinen, joten koiralla tulee olla suurin osa esteistä hallussa ja kykenee tekemään radan pätkiä (ei aloitteleville).

Sunnuntaina klo 16.30-18.00 ryhmässä 1 paikka

• Ryhmä on rataa tekeville, joten koiran tulee osata kaikki esteet ja kyetä tekemään rataharjoituksia.

Sunnuntaina klo 18.30-19.30 ryhmässä 2 paikkaa

Sunnuntaina klo 19.30-21.00 ryhmässä 1 paikka

• Ryhmä on koirakoille joilla ei vielä ole kaikki esteet hallussa ja eivät kykene tekemään rataharjoituksia, vaan muutaman esteen rata harjoitus kokonaisuuksia.

Ryhmiin haetaan lomakkeen kautta
Lomakkeen lähetettyäsi lajivastaava ottaa yhteyttä sinuun.

Lajivastaava Anita Viitanen anitam.viitanen [ö] gmail.com