PENTU- JA VIRIKEKOULU lauantaisin

3.8.2020

KOTIKOIRAN VIRIKEKOULU

Nyt kaikille kotikoirille ja heidän omistajilleen, oma touhuryhmä lauantaisin klo 17.00. Tule mukaan milloin vain.​​ (Joulukuu 2020 koulutus taukoa).

Näillä tunneilla paneudutaan kotikoiran toimivuuteen ja käyttäytymiseen lenkeillä ja kotona.
Annetaan vinkkejä koiran motivoimiseksi ja virikkeitä kotikäyttöön.
Yhteisen tekemisen kautta, yhteistyö sujuvammaksi. Koulutus ei ole ongelmakoirille.

Mukaan tarvitset: koiralle kiinnostava lelu ja/ tai paljon maistuvia nameja, itselle sisäkengät (jos hallissa).

Virikekoulun maksu Forpk jäsenille 5€/krt ja muille 10€/krt.
Maksetaan paikan päällä käteisellä (varaa tasaraha mukaan) tai etukäteen yhdistyksen tilille (tilinumero: FI96 4327 0010 2763 25, viitenumero: 222202, kuitti mukaan maksusta koulutukseen tullessa).

Ryhmän vetäjinä toimivat Sisko Anttila ja Satu Rimpiläinen
Tiedustelut Siskolle siskoanttila66 [ö] gmail.com

Jokainen virikekouluun osallistuva on vastuussa oman koiransa käytöksestä ja koiransa aiheuttamista vahingoista.
Huolehdithan riittävästä ulkoilutuksesta vahinkojen välttämiseksi. Hallissa on pissasakko velvoite vahingon sattuessa.

Kotikoiran virikekoulun oma facebook ryhmä, jossa ilmoitetaan kerran aihe sekä jos jollain viikolla ei ole treenejä (kannattaa liittyä ryhmään ja ryhmässä pystyt ilmoittamaan myös tulostasi).

PENTUKOULU

Penturyhmä pyörii lauantaisin klo 18.00. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki alle vuoden ikäiset pennut. Ensimmäistä kertaa tullessa kannattaa laittaa ennakkoon viestiä ryhmän vetäjälle. Aloittaa voi milloin vain (kunhan rokotukset ovat voimassa). (Joulukuu 2020 koulutustaukoa).

Leikkikoulussa harjoitellaan perustaitoja, tutustutaan eri lajeihin ja pennut saavat tutustua toisiinsa. Perustaitoihin kuuluu mm. sosiaalisuus, kohtaamiset/ ohittamiset, rauhoittuminen, luoksetulo.

Leikkikoulun maksu Forpk jäsenille 5€/krt ja muille 10€/krt.

Tehoste ja rabies rokotteesta tulee olla kulunut vähintään 21 vrk ennen osallistumista (Suomen Kennelliiton ohjeistuksen mukaan rokotukset).

Ryhmän vetäjinä toimivat Sisko Anttila ja Satu Rimpiläinen
Tiedustelut Siskolle siskoanttila66 [ö] gmail.com

Jokainen pentujen leikkikouluun osallistuva on vastuussa oman koiransa käytöksestä ja koiransa aiheuttamista vahingoista.
Huolehdithan riittävästä ulkoilutuksesta pennun kohdalla, joka ei välttämättä vielä osaa tai ennätä leikeiltään pyytää ulos. Hallissa on pissasakko velvoite vahingon sattuessa.

Penturyhmän on oma facebook ryhmä, jossa ilmoitetaan kerran aihe sekä jos jollain viikolla ei ole treenejä (kannattaa liittyä ryhmään ja ryhmässä pystyt ilmoittamaan myös tulostasi -> tarvittaessa porukka jaetaan kahteen ryhmään klo 18.00 ja klo 19.00 alkaviin).