PENTU- JA VIRIKEKOULU lauantaisin

3.8.2020

VIRIKEKOULU

Nyt kaikille kotikoirille ja heidän omistajilleen, oma touhuryhmä lauantaisin klo 17.00. Tule mukaan milloin vain.​​ (Joulukuu 2020 koulutus taukoa).

Näillä tunneilla pääset tutustumaan eri lajeihin ja opettelemaan rauhoittumista sekä perustaitoja. Annetaan vinkkejä koiran motivoimiseksi ja virikkeitä kotikäyttöön.
Yhteisen tekemisen kautta, yhteistyö sujuvammaksi. Koulutus ei ole ongelmakoirille.

Mukaan tarvitset: koiralle kiinnostava lelu ja/ tai paljon maistuvia nameja, itselle sisäkengät (jos hallissa).

Virikekoulun maksu Forpk jäsenille 5€/krt ja muille 10€/krt.
Maksetaan paikan päällä käteisellä (varaa tasaraha mukaan) tai etukäteen yhdistyksen tilille (tilinumero: FI96 4327 0010 2763 25, viitenumero: 222202, kuitti mukaan maksusta koulutukseen tullessa).

Ryhmän vetäjinä toimivat Sisko Anttila ja Satu Rimpiläinen
Tiedustelut Siskolle siskoanttila66 [ö] gmail.com

Jokainen virikekouluun osallistuva on vastuussa oman koiransa käytöksestä ja koiransa aiheuttamista vahingoista.
Huolehdithan riittävästä ulkoilutuksesta vahinkojen välttämiseksi. Hallissa on pissasakko velvoite vahingon sattuessa.

Virikekoulun oma facebook ryhmä, jossa ilmoitetaan kerran aihe sekä jos jollain viikolla ei ole treenejä (kannattaa liittyä ryhmään ja ryhmässä pystyt ilmoittamaan myös tulostasi).

PENTUKOULU

Pentukoulu pyörii lauantaisin klo 18.00. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki alle vuoden ikäiset pennut. Aloittaa voi milloin vain (kunhan rokotukset ovat voimassa). (Joulukuu 2020 koulutustaukoa).

Tehoste ja rabies rokotteesta tulee olla kulunut vähintään 21 vrk ennen osallistumista (Suomen Kennelliiton ohjeistuksen mukaan rokotukset).

Pentukoulussa harjoitellaan perustaitoja, tutustutaan eri lajeihin ja pennut saavat tutustua toisiinsa. Perustaitoihin kuuluu mm. sosiaalisuus, kohtaamiset/ ohittamiset, rauhoittuminen, luoksetulo.

Pentukoulun maksu Forpk jäsenille 5€/krt ja muille 10€/krt.

Ryhmän vetäjinä toimivat Sisko Anttila ja Satu Rimpiläinen
Tiedustelut Siskolle siskoanttila66 [ö] gmail.com

Jokainen pentukouluun osallistuva on vastuussa oman koiransa käytöksestä ja koiransa aiheuttamista vahingoista.
Huolehdithan riittävästä ulkoilutuksesta pennun kohdalla, joka ei välttämättä vielä osaa tai ennätä leikeiltään pyytää ulos. Hallissa on pissasakko velvoite vahingon sattuessa.

Pentukoulun on oma facebook ryhmä, jossa ilmoitetaan kerran aihe sekä jos jollain viikolla ei ole treenejä (kannattaa liittyä ryhmään ja ryhmässä pystyt ilmoittamaan myös tulostasi -> tarvittaessa porukka jaetaan kahteen ryhmään klo 18.00 ja klo 19.00 alkaviin).