PENTU- JA VIRIKEKOULU lauantaisin

23.7.2021

Joulukuu koulutus taukoa!

Pentu- ja virikekoulu

Virikekoulu klo 17.00 ja pentukoulu klo 18.00 (pentukoulussa pidetään toinen ryhmä klo 19.00, jos vähintään kaksi osallistujaa toiseen ryhmään. Kaksi ryhmää toteutuessaan, jaetaan osallistujat seuraavasti klo 18.00 pienet ja klo 19.00 isot).

Pentu- ja virikekoulun tauot

Joulutauko joulukuussa 4.12.2021 - 1.1.2022

Pentu- ja virikekoulun vetäjinä toimivat

Sisko Anttila ja Satu Rimpiläinen
Tiedustelut Siskolle siskoanttila66 [ö] gmail.com

Rajoitettu osallistuja määrä!!

Maksimissaan 6 ensiksi ilmoittautunutta/ ryhmä pääsee ks. viikon koulutukseen mukaan.

Ilmoittautuminen tapahtuu

facebook ryhmissä viimeistään lauantaina klo 12.00 mennessä.
Jokaiselle lauantaille avataan oma keskustelu, jonka alle kommentoimalla ilmoittaudutaan. Samalla myös ilmoitetaan, jos koulutuskerta pidetään ulkokentällä viksbergissä. Pentu- ja virikekoulu voidaan yhdistää, jos tulijoita on vähän.

Osallistumismaksu tulee suorittaa etukäteen

yhdistyksen tilille FI96 4327 0010 2763 25 , viitteellä 222202.
Osallistumismaksu jäsenet 5€/ kerta, ei jäsenet 10€/ kerta. Esitä kuitti maksusta koulutukseen tullessa.

Pentu- ja virikekoulun facebook-ryhmät

Virikekoulu https://www.facebook.com/groups/4005114626199948
Pentukoulu https://www.facebook.com/groups/803810773542728

Ohjeistusta pandemia ajalle

Huomioi Covid-19 ohjeistus https://forssanpalveluskoirat.yhdistysavain.fi/?x171407=279914

• Pentu- ja virike kouluun osallistuville suositellaan maskin käyttöä hallissa yleisen suosituksen mukaisesti ja muistetaan erityisen hyvä käsihygienia → pese/ desifioi kätesi hallille tullessa.
  • Jätetään muut perheenjäsenet pois koulutuksesta eli vain yksi ihminen koiran mukana halliin.
  • Pentukoulun loppu peuhussa tulee muistaa turvavälit, myös koirien kiinniotto tilanteissa. Jos vähintään 2m turvaväliä ei pystytä pitämään, tulee käyttää maskia, tilanteissa joissa turvaväli ei toteudu. Loppu peuhussa katsotaan koirat koon ja rohkeuden mukaan sopiviin ryhmiin.
  • Varmista halliin tullessa, että edellinen ryhmä on ennättänyt poistumaan (ryhmien välillä n. 15 minuutin vaihtoaika).
  • Turvavälit treenaajien kesken vähintään kaksi metriä kentällä sekä odotustilassa.
  • Vain terveenä saavutaan koulutuksiin.

VIRIKEKOULU

Kaikille harrastustaivalta aloitteleville ja kotikoirille sekä heidän omistajilleen, oma touhuryhmä lauantaisin klo 17.00. Tule mukaan milloin vain.​​

Näillä tunneilla pääset tutustumaan eri lajeihin ja opettelemaan rauhoittumista sekä perustaitoja. Annetaan vinkkejä koiran motivoimiseksi ja virikkeitä kotikäyttöön.
Yhteisen tekemisen kautta, yhteistyö sujuvammaksi. Koulutus ei ole ongelmakoirille.

Mukaan tarvitset: koiralle kiinnostava lelu ja/ tai paljon maistuvia nameja, itselle sisäkengät (jos hallissa).

Jokainen virikekouluun osallistuva on vastuussa oman koiransa käytöksestä ja koiransa aiheuttamista vahingoista.
Huolehdithan riittävästä ulkoilutuksesta vahinkojen välttämiseksi. Hallissa on pissasakko velvoite vahingon sattuessa.

PENTUKOULU

Pentukoulu pyörii lauantaisin klo 18.00. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki alle vuoden ikäiset pennut. Aloittaa voi milloin vain (kunhan rokotukset ovat voimassa).

Tehoste ja rabies rokotteesta tulee olla kulunut vähintään 21 vrk ennen osallistumista (Suomen Kennelliiton ohjeistuksen mukaan rokotukset).

Pentukoulussa harjoitellaan perustaitoja, tutustutaan eri lajeihin ja pennut saavat tutustua toisiinsa. Perustaitoihin kuuluu mm. sosiaalisuus, kohtaamiset/ ohittamiset, rauhoittuminen, luoksetulo.

Jokainen pentukouluun osallistuva on vastuussa oman koiransa käytöksestä ja koiransa aiheuttamista vahingoista.
Huolehdithan riittävästä ulkoilutuksesta pennun kohdalla, joka ei välttämättä vielä osaa tai ennätä leikeiltään pyytää ulos. Hallissa on pissasakko velvoite vahingon sattuessa.