Rally-tokon vapaat vakioryhmäpaikat

28.8.2020

Rally-tokossa ohjattuihin ja omatoimiryhmiin muutamia vapaita paikkoja saatavilla.
Jos olet kiinnostunut vapaista paikoista, laita sähköpostia Pinjalle pinja.pirttila [ät] surffi.net. Vakioryhmäpaikan lunastaminen edellyttää seuran jäsenyyttä.

Vapaat paikat ryhmissä syyskuun alusta:

  • Keskiviikon ohjattu ryhmä klo 19.30-21 2 paikka1 ( ryhmässä tehdään pääosin avoimen ja voittajaluokan asioita eli vaatimuksena avoimen luokan taitotaso ja halu harjoitella myös yksittäisiä liikkeitä ylemmistä luokista)

  • Lauantain omatoimiryhmä alo-voi klo 11-12.30 5 paikkaa( ryhmässä ei ole varsinaisesti ohjaajaa vaan ryhmäläiset neuvovat toinen toisiaan ja harjoituksia voi tehdä oman taitotason mukaisesti)

Lokakuun alusta alokasryhmä:

  • Keskiviikkoisin starttaa lisäksi uusi alokastason ohjattu ryhmä klo 17-18. Ryhmässä tehdään alokasluokan asioita, sekä myöhemmin tutustutaan avoimen luokan liikkeisiin. Vaatimuksena alkeiskurssin käynti tai muuten itsenäisesti alokasluokan liikkeiden opettelu ja koiran perushallinta.
    Tähän ryhmän haku avoinna 30.9. saakka, laita sähköpostia Pinjalle pinja.pirttila [ät] surffi.net. Vakioryhmäpaikan lunastaminen edellyttää seuran jäsenyyttä.