KORONAVIRUS TIEDOTE

13.3.2020

Seuraamme ForPk hallituksen toimesta jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia koronaan liittyen ja reagoimme tarvittaessa niiden mukaisesti, jos ohjeistus muuttuu.

PÄIVITYS 31.5.2020

Muutoksia 12.4.2020 julkaistuun päivitykseen, joka on muilta osin edelleen voimassa.

 • Hallin yksityisvuoroista poistuu ehto, että vuorolla olijoiden tulee olla saman talouden jäseniä.
   
 • Vakioryhmät treenaavat viksbergin ulkokentällä, mutta huonon sään sattuessa annetaan mahdollisuus treenata Puutarhakadun hallissa. Ryhmän kouluttaja/ vetäjä huolehtii vuoron varaamisen hallista ja huolehtii myös, että kaikki ryhmäläiset tietävät asiasta. 

PÄIVITYS 12.4.2020

 • Kevään/ kesän treeniryhmät pyörähtävät käyntiin 2.5.2020 Viksbergin ulkokentällä tietyin rajoituksin ja tarkoin turvallisuusohjein. Muista turvaväli kanssa treenaajiin/ kouluttajiin ja kipeänä EI tulla!
  Treeneissä käydessä on hyvä olla itsellä mukana käsihuuhdetta yms., jolla pystyt putsaamaan käsiäsi, jos aiot koskea laji välineistöön/ pintoihin.
  Katso alempaa tarkempi ohjeistus!
   
 • Viksbergin ulkokentällä omatoimi treenatessa tulee muistaa turvavälit, jos useampi treenaaja yhtäaikaa. Kentällä käydessä treenaamassa on hyvä olla itsellä mukana käsihuuhdetta yms., jolla pystyt putsaamaan käsiäsi, jos aiot koskea laji välineistöön/ pintoihin.
   
 • Halli avataan yksityisvuoroille ti 14.4.2020 alkaen.
  Yksityisvuoroilla on sallittu vain saman talouden/ perheenjäsenet
  Yksityisvuoro varausten välissä pitää olla vähintään 0,5 tuntia väliä (ei siis kahden eri varaajaan peräkkäisiä vuoroja). Kuukausikortilla treenatessa pitää varata vuoro ajanvarauksesta.
  Katso alta tarkempi ohjeistus!

KUN TULET HALLILLE ensimmäiseksi mene pesemään kädet. KUN LÄHDET HALLILTA pese kädet ja lähtiessäsi avaa ovi katkaisimesta ja pyyhi katkaisin sekä ovenkahva (huuhdetta ja paperia löytyy oven läheisyydestä). Hyväksi on myös viimeiseksi pyyhkäistä pinnat, joihin olet koskenut, ennen kuin lähdet hallilta.

ÄLÄ TULE SAIRAANA hallille/ treeneihin (edes hiukan flunssaisena).
YSKI/ AIVASTA EHDOTTOMASTI PAPERIIN TAI HIHAAN, ei ilmaan tai käsiin.

PESE KÄDET huolellisesti ja USEIN ohjeistuksen mukaan. Hallilta on viety käsipyyhkeet pois ja kädet kuivataan paperiin. ÄLÄ laita käsien kuivaus papereita wc pönttöön!

PIDÄ TURVAVÄLI - Toisiin henkilöihin olisi hyvä pitää kohtelias etäisyys (esim. hihnan pituus tai vähintään 2 metriä). TURVAVÄLIÄ NOUDATETAAN hallissa sekä ulkokentällä treenatessa.

Jos kuulut RISKIRYHMÄÄN tai lähipiirissäsi on riskiryhmään kuuluvia, mieti tarkkaan onko turvallista tulla hallille/ treeneihin.

JOS OLET OLLUT TEKEMISISSÄ tiedettävästi altistuneen kanssa, ole ystävällinen ja jää tartuntavaaran vuoksi pois hallilta/ treeneistä. Ethän halua sairastuttaa kavereitasi ja muita treenaajia, joista osa saattaa kuulua jopa riskiryhmään.
Jos viranomaiset toteavat sinulla TARTUNNAN / läheiselläsi tartunnan ja joudut karanteeniin ja olet treenannut hallilla/ kentällä 14vrk sisällä, olethan välittömästi yhteyttä lajivastaavaan / hallin yhteyshenkilöön.

JOS OLET MATKUSTANUT ulkomailla tai perheenjäsenesi on matkustanut, älä tule halliin 14vrk sisällä matkasta.

OHJATTUJA TREENEJÄ EI OLE TOISTAISEKSI. Ryhmäläiset saavat käydä treenaamassa oman ryhmän vakiovuoroilla ja kouluttajat kouluttaa, jos ovat paikalla. Ilmoittelu osallistumisesta menee samanlailla, kuin tähänkin asti. Vakioryhmien peruutuspaikkoja ei ole käytössä, niin kauan kuin poikkeustila on voimassa. Peräkkäisiä ryhmiä saatetaan yhdistellä treenaaja määrän mukaan.

PENTU- JA VIRIKEKOULU starttaa 9.5.2020 tarkempi ohjeistus täällä

VALMISTA AGILITYRATAA ei ole hallilla toistaiseksi, vaan yksityisvuoroilla kävijät rakentavat ja purkavat esteet pois kentältä. Kontakti esteistä A ja puomi on avattuna hallin pitkille sivuille.
 


PÄIVITYS 17.3.2020

 

FORSSAN PALVELUSKOIRIEN HALLI ON SULJETTU 18.3.-13.4.2020

Hallilla treenaaminen on tällä aikavälillä kielletty.
Kaikki koulutukset on peruttu tältä ajalta, ja lisäksi tapahtumat on peruttu 31.5. asti.

Maksettuja koulutusmaksuja (kausimaksut) ja omatoimitreenimaksuja (kuukausikortit, yksityisvuorot) ei palauteta. Tarvittaessa voi hakea omat tavaransa hallilta pois keskiviikon 18.3. aikana, mutta treenaaminen ei ole enää keskiviikkonakaan sallittua.
Suositeltavaa on, ettei myöskään tiistaina 17.3. enään treenata vakiovuorolla.

Osaltamme osallistutaan näin koronaviruksen taltuttamiseen.
Kiitos ymmärryksestä tilanteeseen!

Viranomaisten muutettua suositustaan myös hallin toiminta normalisoituu.

Forssan Palveluskoirien johtokunta seuraa tiiviisti tilannetta ja tiedottaa rajoitusten muutoksista.
Yhteyshenkilönä vallitsevassa tilanteessa johtokunnan ja jäsenistön välillä toimii jäsensihteeri belgauk [ö] gmail.com


TIEDOTTEITA

Suomen hallitus
https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/10616/hallitus-totesi-suomen-olevan-poikkeusoloissa-koronavirustilanteen-vuoksi?fbclid=IwAR17U3QL0f5ZB6y-sGhLtwfSqJzoBrRCfqqRyTDPvxcmtDXHyJ8t4WSFaKA 

Suomen Agilityliitto
http://www.agilityliitto.fi/uutiset/suositus-harrastustilojen-ja-urheiluhallien-sulkemisesta/
 


TIEDOTE 13.3.2020

ÄLÄ TULE SAIRAANA hallille (edes hiukan flunssaisena).

PESE KÄDET huolellisesti ja USEIN ohjeistuksen mukaan. Hallilta on viety käsipyyhkeet pois ja kädet kuivataan paperiin. ÄLÄ laita käsien kuivaus papereita wc pönttöön!

YSKI/ AIVASTA EHDOTTOMASTI PAPERIIN TAI HIHAAN, ei ilmaan tai käsiin.

PIDÄ TURVAVÄLI - Toisiin henkilöihin olisi hyvä pitää kohtelias etäisyys (esim. hihnan pituus tai 1 metri).

Jos kuulut RISKIRYHMÄÄN tai lähipiirissäsi on riskiryhmään kuuluvia, mieti tarkkaan onko turvallista tulla hallille.

JOS OLET OLLUT TEKEMISISSÄ tiedettävästi altistuneen kanssa, ole ystävällinen ja jää tartuntavaaran vuoksi pois hallilta. Ethän halua sairastuttaa kavereitasi ja muita hallin käyttäjiä, joista osa saattaa kuulua jopa riskiryhmään.

JOS OLET MATKUSTANUT ulkomailla tai perheenjäsenesi on matkustanut, älä tule halliin 14vrk sisällä matkasta.

Jos viranomaiset toteavat sinulla TARTUNNAN / läheiselläsi tartunnan ja joudut karanteeniin ja olet treenannut hallilla 14vrk sisällä, olethan välittömästi yhteyttä lajivastaavaan / hallin yhteyshenkilöön.

OHJATTUJA TREENEJÄ EI OLE TOISTAISEKSI, tilannetta seurataan ja ilmoitetaan, kun tilanne palautuu ennalleen. Ryhmäläiset saavat käydä treenaamassa oman ryhmän vakiovuoroilla ja kouluttajat kouluttaa, jos ovat paikalla. Ilmoittelu osallistumisesta menee samanlailla, kuin tähänkin asti. Vakioryhmien peruutuspaikkoja ei ole käytössä, niin kauan kuin poikkeustila on voimassa.

PENTU- JA VIRIKEKOULU on toistaiseksi tauolla ja jatkumisesta ilmoitellaan.

VALMISTA AGILITY RATAA ei ole hallilla toistaiseksi, vaan vakioryhmä vuoroilla kävijät rakentavat ja purkavat esteet pois kentältä.

YKSITYISVUOROJEN varausta ei ole rajoitettu toistaiseksi. Asiasta tiedotetaan, jos nähdään tarpeelliseksi rajoittaa. Muista hygienia ja ohjeistus myös yksityisvuoroilla käydessä ja pyritään välttämään kontakteja.


Suomen Kennelliitto, Suomen Palveluskoiraliitto sekä Suomen Agilityliitto ovat peruuttaneet kaikki kokeet ja kilpailut 31.5.2020 asti.

Suomen hallitus päätti 12.3.2020 rajoittaa yleisötapahtumien järjestämistä koronavirustartuntojen estämiseksi. Päätöksen mukaan kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan 31.5.2020 saakka. Aluehallistovirasto on antanut määräyksen 13.3.2020 perua ainakin 12.4. asti yli 500 hengen tapahtumat. Aluehallintovirastot varautuvat siihen, että päätösten voimassaolon umpeutuessa saattaa olla tarve harkita uusia vastaavia päätöksiä.


Viralliset rally-toko kisat 28.3. perutaan ja ilmoittautuneisiin tullaan olemaan yhteydessä.
Rally-tokon 18.3. ratatreenit on peruttu. Pitkäperjantain 10.4. agility epikset on peruttu.
Maksullisten koulutusten ajankohdan muutoksia selvitetään ja tullaan tiedottamaan.


Tiedotteita

AVI:n tiedote
https://www.avi.fi/web/avi/-/aluehallintovirasto-kieltaa-yli-500-hengen-yleisotilaisuudet-manner-suomessa


Suomen Kennelliiton tiedote
https://www.kennelliitto.fi/kysymyksia-ja-vastauksia-covid-19-koronaviruksesta?fbclid=IwAR3zFzPVbPlHXzhAgX24t8isRjvm4udpa_18JEd9JSZkoKOKa6PAiElZD9I


Suomen Agilityliiton tiedote
https://www.agilityliitto.fi/uutiset/koronaviruspandemian-vaikutukset/
https://www.agilityliitto.fi/uutiset/kysymyksia-ja-vastauksia-kilpailuiden-perumisesta/


Suomen Palveluskoiraliiton tiedote
https://www.palveluskoiraliitto.fi/palveluskoiraliitto/ajankohtaista/palveluskoiraliitto-tiedottaa-tapahtumat-peruttu-31.5.2020-saakka.html


Yhdistyksen yhteystiedot
https://forssanpalveluskoirat.yhdistysavain.fi/yhdistys-yhteystiedot/