Eläinhieronta ToivonTassut

8.2.2018

8.2.2018 alkaen on mahdollista saada hierontaaikoja Piia Toivolalta (Eläinhieronta ToivonTassut).

Ota yhteyttä Piian ja varaa hierontaaika koirallesi.

Piian esittelyteksti ja yhteystiedot.

Hei! Olen Piia Toivola ja olen aloittanut yrityksen nimeltään Eläinhieronta ToivonTassut. Opiskelen vielä koirahierojaksi. Valmistun maaliskuussa. Hierontoja teen nyt hintaan 20€/koira (opiskelijahintaan vielä).

Kaikille koirille on hyötyä hieronnasta ja melkein kaikilta koirilta löytyy jumeja lihaksista. Koira ei tarvitse kuin pienen liukastumisen pihalla ja sitten jo saattaa tulla isompikin jumi. Yhteen hierontaan menee noin tunti koirasta riippuen.
Teen myös puolen tunnin "pentuhierontoja". Pentuhieronnat on tarkoitettu pennuille tai koirille joilla on hankaluutta rauhoittumisen suhteen tai tarvitsisi treeniä miten ollaan paikallaan hoitotoimenpiteessä. Näin saadaan koiralle positiivinen kuva hoidoista.

Aloitan torstaina 8.2 tekemään Palveluskoirien hallin yläkerrassa hierontoja. Tähän päivään löytyy vielä aikoja. Tästä torstaista eteenpäin aina torstaisin olen siellä. Minulle voi soittaa numeroon 050 9177539 tai laittaa facebookissa Eläinhieronta ToivonTassujen sivuille tai minun omaan messengeriin. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva aika.