MUUTOKSIA VUODEN 2018 ALUSTA

20.11.2017

Mm. vakioryhmien kaudet käyttöön, ryhmäpaikkamaksu, kuukausikortti yksityisvuoroille.

Kaudet

Ryhmäpaikkoihin tulevat käyttöön 4 kk pituiset kaudet, alkaen  tammi- touko- ja syyskuussa. Ottaessasi ryhmäpaikan vastaan, sitoudut maksamaan hallimaksun ja mahdollisen ryhmäpaikkamaksun koko kaudelta. Tarvittaessa voit luopua paikastasi kesken kauden, jolloin paikkasi menee seuraavalle.

Ryhmäpaikkamaksu

on 30€ euroa/kausi toisesta jne. ryhmäpaikasta. Hallimaksuun sisältyy siis yksi ryhmäpaikka, useamman ryhmäpaikan omaavat maksavat omatoimisesti ryhmäpaikkamaksun hallimaksun yhteydessä.

Kouluttajaetuudet

muuttuvat siten, että 30 koulutuskertaa vuodessa tekevät kouluttajat saavat toisen ilmaisen ryhmäpaikan omalle koiralleen.

Kuukausikortti

Yksityisvuoroja käyttäville on vuoden alusta tarjolla kuukausikortti. Kortin hinta 50€ maksetaan seuran tilille, viestiin kuukausikortti/ kuukausi jota maksu koskee. Lähetä kuitti Jennille belgauk[ö]gmail.com Kuukausikortin lunastaneilla on oikeus käyttää hallia omatoimiseen harjoitteluun silloin, kun hallia ei ole varattu. Kuukausikortti on henkilökohtainen.