Match Show 5.11.2021

5.11.2021

Forssan Palveluskoirat ry järjestää Match shown 5.11.2021, Forssassa seuran hallilla osoitteessa Puutarhakatu 7, Forssa (entinen  Forssan Puutarha)

Loistava tilaisuus tulla treenaamaan mm. Ypäjän tai Messarin pentunäyttelyitä varten!

Ilmoittautuminen ainoastaan ennakkoon ilmoittautumislomakkeen kautta!!
Ilmoittautuminen aukeaa 17.10.2021 ja sulkeutuu 3.11.2021 klo 10.00.
Ilmoittautumislomake https://forssanpalveluskoirat.yhdistysavain.fi/lomakkeet/match-show/match-show-ilmoittautuminen/

Osallistumismaksu: 8€/ koira. Maksetaan verkkokaupan kautta heti ilmoittautumisen jälkeen.
Kun ilmoitaudut lomakkeen kautta, saat vahvistusviestin yhteydessä maksu linkin, jonka kautta pääset maksamaan osallistumismaksun.

Tuomarit ilmoitetaan myöhemmin.

Luokat: isot pennut, pienet pennut, isot koirat, pienet koirat.
Pienistä aikuisista ja pennuista, isoista aikuisista ja pennuista palkitaan 4 parasta sinisen ja punaisen nauhan saanutta. Match showssa ei järjestetä BIS kehää luokka voittajille.

Aikataulu
Match showssa on kaksi kehää ja isot ja pienet ovat jaettu eri aikaa alkamaan.
Hallin ovet aukeaa klo 17.30
Pienet pennut ja aikuiset alkaa 18.00
Isot pennut ja aikuiset tavoite saada kehä alkamaan 19.15. (tarkentuu ilmoittautumisen päätyttyä).

Osallistuvien koirien tulee olla rokotettu Suomen Kennelliiton sääntöjen mukaan, ota siis rokotustodistus mukaasi. Huomioithan, että tehoste sekä rabies rokotteesta on kulunut vähintään 21 vrk, jotta varoaika täyttyy.

Paikan päälle ei saa tulla kipeänä ja muistetaan hyvä hygienia (hallissa vesi wc ja käsidesejä) sekä turvavälit! Hyvä on ottaa mukaan myös oma käsidesi ja maskia suositellaan käytettäväksi suositusten mukaisesti. Jokainen osallistuu omalla vastuullaan tapahtumaan.

Pyritään pitämään halli siistinä. Jos koira vahingossa tekee tarpeensa sisätiloihin, on jätössakko 10€, joka tulee maksaa välittömästi joko käteisellä, pankkikortilla tai verkkokaupassa.
Hallin lämpötila on n. +10 astetta

Paikalla pieni buffa, josta esim. helpotusta kahvihampaan kolotukseen tai maistuvat kisamakkarat. Buffassa käy käteinen sekä pankkikortti maksuvälineenä.

Tiedustelut: fopkry [ö] gmail.com