Pentu Match Show 20.11.2020

5.10.2020

Forssan Palveluskoirat ry järjestää Pentu Match Shown 20.11.2020 Forssassa seuran hallilla osoitteessa Puutarhakatu 7, Forssa (entinen  Forssan Puutarha)

Match Showssa on ainoastaan pienille sekä isoille pennuille luokat. Ikäraja alle vuoden ikäiset.
Pienissä pennuissa kilpailevat säkäkorkeudeltaan alle 40cm/ pöydällä esitettävät koirat, isoissa pennuissa säkäkorkeudeltaan yli 40cm/ maassa esitettävät koirat.

Ilmoittautuminen ainoastaan ennakkoon ilmoittautumislomakkeen kautta!!
Ilmoittautuminen aukeaa 7.11.2020 ja sulkeutuu viimeistään 18.11.2020 tai kun luokan kaikki paikat ovat varattu.
Huomioi,että pienien ja isojen pentujen luokkaan on erillinen ilmoittautumislomake.

Osallistumismaksu tulee maksaa heti ilmoittautumisen jälkeen ja lähettää kuitti maksusta fopkry [ät] gmail.com osoitteeseen. Kirjoita viestiin osallistujan nimi sekä koirien nimet.

Hinnat: 9€ ensimmäinen koira, 6€ seuraavat saman omistajan koirat
Maksutiedot: (Huom! Käytä maksaessasi viitettä, älä kirjoita viestiä maksuun).
Saaja: Forssan Palveluskoirat ry
Tili: FI96 4327 0010 2763 25
Viite: 88201119

Ilmoittautumislomake pienet pennut https://forssanpalveluskoirat.yhdistysavain.fi/lomakkeet/pentu-match-show-pienet-pennut/

Ilmoittautumislomake isot pennut https://forssanpalveluskoirat.yhdistysavain.fi/lomakkeet/pentu-match-show-isot-pennut/

Alustava aikautaulu (isojen pentujen osalta tarkentuu ilmoittautumisen päätyttyä).
Pienet pennut; paikalle saapuneeksi ilmoittautuminen klo 17.00 alkaen ja kehä 17.30
Isot pennut; paikalle saapuneeksi ilmoittautuminen klo 19.00 alkaen ja kehä 19.30

Neljä parasta palkitaan sinisen sekä punaisen nauhan saaneista. Voittajat jatkavat Bis-kilpailuun, jossa jokainen sijoitetaan.

Tuomari ilmoitetaan myöhemmin.
Match Showssa on vain yksi kehä, jotta hallissa on riittävästi oman vuoron odottelu tilaa.
Molempiin luokkiin otetaan maksimissaan 40 osallistujaa.

Osallistuvien koirien tulee olla rokotettu Suomen Kennelliiton sääntöjen mukaan, ota siis rokotustodistus mukaasi. Huomioithan, että tehoste sekä rabies rokotteesta on kulunut vähintään 21 vrk, jotta varoaika täyttyy.

Paikan päälle ei saa tulla kipeänä ja muistetaan hyvä hygienia (hallissa vesi wc ja käsidesejä) sekä turvavälit! Hyvä on ottaa mukaan myös oma käsidesi ja maskia suositellaan käytettäväksi sisätiloissa. Toivotaan myös, ettei koiran mukana tulisi kuin yksi ihminen.

Pyritään pitämään halli siistinä. Jos koira vahingossa tekee tarpeensa sisätiloihin, on jätössakko 10€
Hallin lämpötila on vähintään +10 astetta

Paikalla pieni buffa, josta esim. helpotusta kahvihampaan kolotukseen tai maistuvat kisamakkarat. Buffassa käy käteinen sekä pankkikortti maksuvälineenä.

Tiedustelut fopkry [ät] gmail.com

Sponsorit