Syksyllä/ talvella kahden kerran mini kursseja eri aiheilla

5.10.2020

Syksyllä/ talvella järjestetään useampi kahden kerran minikurssi ForPk hallilla.

Jokaisella mini kurssilla on oma teema ja jokaiseen mini kurssiin tulee ilmoittautua erikseen (ilmoittautuminen on sitova ja heti lomakkeen täytön jälkeen tulee lähettää kuitti maksusta belgauk [ät] gmail.com , jokaisella mini kurssilla on oma maksuviite).

Yhteen mini kurssiin otetaan 4 koirakkoa (ilmoittautumis lomake sulkeutuu automaattisesti, kun ks. mini kurssin kaikki paikat on varattu).
Ilmoittautuminen aukeaa kolmessa osassa. Jokaisen minikurssin kohdalla on ilmoitettu milloin ilmoittautuminen aukeaa ja milloin viimeistään sulkeutuu. Huomioi, että jokaiselle minikurssille on oma ilmoittautumislomake!

ForPk jäsenet joilla voimassa oleva kausimaksu maksettuna 5€/mini kurssi
Muut (myös ei jäsenet) 10€/ mini kurssi

Kurssit

Tiedustelut Sirpa Tähkä 111foolproof [ät] gmail.com
Peruutus paikoista ilmoitetaan yhdistyksen internet ja facebook sivuilla/ tapahtumassa.