Agility epikset 11.10.2020

11.10.2020

Forssan Palveluskoirat järjestää agilityepikset 11.10.2020
Kisat pidetään ForPk treeni hallissa Puutarhakatu 7 (tarkemmat ajo-ohjeet löytyy yhdistyksen sivuilta).

Vain ennakkoon ilmoittautuminen. Ei yleisöä paikalle. Kipeänä ei tulla kilpailuihin.
Syksyn Covid-19 tilannetta seurataan ja toimitaan annettujen ohjeistusten mukaisesti.

Tuomari Niina Nurmi

Luokat putkiralli, möllit (9kk-) ja kilpailevat
Putkiralli radalla vain hyppyjä ja putkia
Mölleillä kaksi rataa: hyppyrata (ei kontakteja, keppejä, rengasta ja pussia) ja agirata (ei keinua, keppejä, rengasta ja pussia).
Kilpaileville yksi rata, joka on 1 tasoinen agirata (saa osallistua vaikkei ole startannut virallisissa)

Hinnat
6€ / startti ennakkoon ilmoittautuessa.
Vain ennakkoon ilmoittautuminen!! Koska haluamme vähentää aikaa joka vietetään ilmoittautumis pisteellä. Paikan päällä ennakkoon ilmoitetulle koiralle saa ottaa lisä startteja.

Ennakkoilmoittautuminen 18.9. - 10.10. klo 6.00
Ennakkoon ilmoittautuessa startit tulee maksaa ennen ilmoittautumista, koska ilmoittautumiseen vaaditaan arkistointitunnus ja summa, sekä haluamme vähentää maksutapahtumien määrää paikan päällä.
Maksu suoritetaan Forssan Palveluskoirien tilille FI96 4327 0010 2763 25 , viitteellä 88111018
Ennakkoilmoittaumislomake https://forssanpalveluskoirat.yhdistysavain.fi/lomakkeet/agility-epikset-ennakko-ilmoitta/

Putkiralli alkaa klo 10.00, jonka perään möllien radat
Kilpailevat aikaisintaan 12.30 (tarkentuu ilmoittautumisen päätyttyä).
Alkamisaikoja tarkennetaan, kun nähdään ilmoittautuneiden määrä.
Paikan päällä lisä startin voi ostaa siihen asti, kunnes ks. luokan viimeinen koira startannut.
Ptukirallissa ja mölleissa pikkuminit ja pikkumaksit kilpailevat minien ja maksien kanssa samassa luokassa. Kilpailevien radalla kaikki viisi kokoluokkaa omina luokkinaan.

Ei startti rajoitusta. Paras tulos jää voimaan.
Mölli tai ylemmissä luokissa startanneet voivat startata putkirallissa, mutta eivät sijoitu. Virallisissa kilpailuissa startanneet voivat startata mölleissä, mutta eivät sijoitu.
Putkirallissa ja mölleissä saa palkata, mölleissä tulee -10 virhepistettä.
Putkirallin hyppy korkeudet 10-20-30.

Rokotustodistus mukaan! - Käteis- ja korttimaksu käy!

ForPk treeni hallissa on salteksin keinonurmi kumirouhe täytteellä, kokonaan aidattu rata-alue. Keinonurmella tulee käyttää sisäkenkiä. Halli on vähintään 10 asteinen. Sisä wc ja juomakelpoinen vesi.
Buffassa myynnissä kahvia, teetä, limua ja pikkupurtavaa.

Tiedustelut: Anita anitam.viitanen@gmail.com