Rally-toko ratatreenit 18.3.2020

18.3.2020

- - PERUTTU - -

ForPk seuran jäsenille rally-tokon kisamaiset ratatreenit keskiviikkona 18.3. alkaen klo.17.00.
Luokat voi/mes, alo ja avo-luokat. Ilmoittautumiset sunnuntaihin 15.3. mennessä
Ilmoittautumislomake:

Osallistumismaksu 5€/startti maksetaan tasarahalla paikan päällä.
Poikkeuksena keskiviikon rally-tokon ryhmäpaikkalaisille yksi startti ilmaiseksi koirakon ryhmäpaikkaa kohden, (koska normitreenit korvattu ratatreeneillä), toinen startti 5€/koirakko.

Maksimi starttimäärä kaksi starttia/koirakko. Voit osallistua kaksi kertaa samalle radalle tai yhden kerran esim. alo ja avo radoille (muista ilmoittaa myös kuinka monta starttia otat ja mille radoille). Ratareenin järjestävät, sekä tuomarina ja talkoolaisina toimivat rallytoko-ohjaajat; Tanja, Sirkka ja Anna-Stiina.

Aikataulut lähetetään maanantaina 16.3 päivän aikana.
Ilmoita myös jos esim. töiden takia pääset osallistumaan vasta klo.18.00/19.00, pystymme soveltamaan tarvittaessa.

Lisätiedot: iivanainen.tanja [ät] gmail.com