Rally-toko epikset 29.12.2019

29.12.2019

Forssan Palveluskoirat järjestää epävirallisen rally-tokokilpailun sunnuntaina 29.12.2019 klo 10 alkaen. Epikset järjestetään ForPk lämpimässä treenihallissa, osoitteessa Puutarhakatu 7, Forssa.

Tuomareina rally-tokoharrastajat Eija Junttila ja Pinja Pirttilä (luokkajako ilmoitetaan myöhemmin).

Kisaluokkina ovat ALO-mölli, jossa koiraa saa palkata. Lisäksi mukana ALO, AVO ja VOI/MES – luokat, joissa noudatetaan virallisia rally-tokon kilpailusääntöjä. Joka luokasta palkitaan kolme parasta sekä jaetaan tuomarinpalkinto. Luokkien järjestys selviää kisaajien määrän perusteella.

Rajoitteet:
VOI/MES-luokassa annetaan virallisessa MES-luokassa startanneille/RTK3 koulutustunnuksen saaneille -5 pistettä tasoituksena. AVO luokassa eivät voi sijoittua RTK3/4 koulutustunnuksen saaneet. ALO luokassa eivät voi sijoittua RTK2-4 koulutustunnuksen saaneet. ALO-mölliluokassa eivät voi startata RTK1-4 koulutustunnuksen saaneet, luokka tarkoitettu kisaamista harjoitteleville/ALO-luokassa kisaaville. Jos haluat startata tasoasi alemmassa luokassa, saat arvostelun, mutta et voi sijoittua (pl. VOI/MES luokka jossa tasoitus käytössä ja ALO-mölli, joka tarkotettu niille joilla ei vielä ole koulutustunnusta).

Koirakkomäärä kisoissa on rajoitettu 45 koirakkoon.

Ilmoittautuminen jäsenille 17.11.-22.12. ja ulkopuolisille 2.12.-22.12.2019
Ilmoittautuminen vain ennakkoon seuraavan lomakkeen kautta https://forssanpalveluskoirat.yhdistysavain.fi/lomakkeet/rally-toko-epikset-29-12-2019/

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse vahvistuksen paikasta. Maksuohjeet lähetetään kaikille yhteisesti, kun ilmoittautumisaika on päättynyt.

Hinnat
ForPk jäsenet 8€/ startti
Ei jäsenet 12 €/ koirakon ensimmäinen startti luokassa, 9€ toinen startti
Mahdollista startata kahdessa luokassa tai myös samassa luokassa 2 kertaa, jolloin 1. tulos jää voimaan ja toinen startti toimii rataharjoituksena, josta saa tuomarin arvostelun.
 
Noudatamme Kennelliiton rokotusmääräyksiä, joten rokotustodistukset mukaan. Hallin kentälle ei tule mennä ulkokengissä ja hallissa on 10 € pissa/kakkasakko nurmialueella, muualla hallissa 5€, eli ulkoiluta koirasi huolella ennen halliin sisääntuloa.
Halli on lämmin vähintään +10℃, keinonurmi pohja, wc.
Tapahtumassa myös buffetti.

Tiedustelut pinja.pirttila [ät] surffi.net