Avoimet ovet 12.10.2019

12.10.2019

Forssan Palveluskoirat avaavat hallinsa ovet 12.10.2019 klo 14-17 avoimien ovien merkeissä

Osoite Puutarhakatu 7, Forssa

Halli remontoitiin kesällä 2019 yhdistyksen jäsenten talkootyö panostuksella. Keinonurmi pohjan toteutukseen saatiin Leader rahaa. Remontin myötä halli on valoisa, tilava ja joustava pohjaltaan.

Avoimissa ovissa on agility sekä rally-toko näytöksiä, joiden myötä näkee millaisista lajeista on kyse. Paikalla on myös yhdistyksen väkeä kertomassa eri harrastuslajeista sekä yhdistyksen toiminnasta.
Avoimissa ovissa on puuharata, joka on koottu helpoista tehtävistä yhdistelemällä eri harrastulajien tehtäviä. Puuharadalle pääsee koiransa kanssa kokeilemaan (muista ottaa rokotuskortti mukaan).

Avoimien ovien ajan on tarjolla kahvia ja pikku purtavaa buffetissa.

Remontoidun hallin kunniaksi järjestetään arpajaiset avoimet ovet tapahtumassa. Palkintoina kolmelle onnetteren suosikille mm. koiranpeti ja yksityisvuoro lahjakortteja.

Avoimien ovien jatkot jatkuvat heti klo 17.00 alkavassa kotikoiran virikekoulussa ja klo 18.00 alkavassa pentukoulussa, joihin on ilmainen osallistuminen avoimet ovet päivänä. Pentujen leikkikoulun ikäraja on alle vuoden ikäiset kaiken karvaiset pennut.

Rokotukset avoimissa ovissa sekä virike- ja pentukoulussa menevät SKL:n sääntöjen mukaan ja ne tarkastetaan osallistujilta, joten rokotuskortti mukaan.

Tule tutustumaan ja kuulemaan lisää!