NoseWork päivä 24.3.2019

24.3.2019

Nosework tuomari Taina Korhonen tulee pitämään luennon Noseworkin säännöistä 24.3. 12.00-13.30.

Luento sopii erityisesti lajia jo harrastaville, mahdollisesti kilpailuihinkin tähtääville koirakoille, mutta myös lajista yleisesti kiinnostuneille hyvä paikka tulla tutustumaan teoriamuodossa lajin sääntöihin ja vaatimuksiin.

Luennon hinta 10€ ForPk jäsenille ja 15€ muille.
Ilmoittautumiset 17.3. mennessä
Ilmoittautumislomake

Luennon jälkeen ohjattu treeni klo 14.00-15.30

Tainan johdolla, joka suunnattu koirakoille joilla ennalta kokemusta lajista ja eukalyptys hajuna tuttu, sekä sen etsiminen erilaisista piiloista.
Treeneihin mahtuu max 6 koiraa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Treenin hinta ForPk jäsenille 15€, muille 20€.
Ilmoittautumiset jäsenille 10.3. mennessä (muille 10.3-17.3.).
Ilmoittautumislomake

Luennolle osallistuvilla mahdollista jäädä veloituksetta seuraamaan käytännön treeniosuutta halutessaan,

jos laji itselle vieraampi ja haluaa tietää miltä treenit näyttävät. Katselijoiden muistettava kuitenkin antaa täysi työskentelyrauha treenaaville koirakoille.

Yhteyshenkilö Pinja pinja.pirttila [ö] surffi.net