Tanja Kurikka - Agilitykoulutus 9.2.2019

9.2.2019

Suosittu agilitykouluttaja Tanja Kurikka tulee kouluttamaan agilityä hallille 9.2.2019 klo 17.00-19.00
Tanjan koulutuksessa keskitytään enemmän tekniikkaan radan suorituksessa.
Koulutukseen mahtuu 6 koirakkoa kahden tunnin ryhmään.

Hinnat
Jäsenet 29€/ koirakko ja ei jäsenet 36€/koirakko.

Ilmoittautuminen kaikille 7.12.2018 - 6.1.2019
Ilmoittautumislomakkeeseen https://forssanpalveluskoirat.yhdistysavain.fi/lomakkeet/tanja-kurikka-agilitykoulutus-9-/

Tiedustelut Anita anitam.viitanen@gmail.com 

 

Kouluttajasta tietoa

Tanja on urheilija, joka nauttii valmentamisesta täydestä sydämestään. Agilityssä häntä kiehtoo lajin vaativuus ja fyysisyys. Tanjan valttina on koirien kouluttaminen ja liikkuminen ja hän pyrkiikin aina opettamaan liikkumisen tekniikoita ohjaajille, jotta jokainen voi parantaa omaa suoritustaan. Tanja on opiskellut useamman vuoden eläinten käyttäytymistä ja kouluttamista ja janoaa aina uutta tietoa, olipa kyse sitten fysiikkavalmennuksesta tai eläinten kouluttamisen uusimmista tutkimuksista.

"Parasta on mennä täysillä!" - vaikka vauhti onkin Tanjan ja hänen koiriensa vahvuus, pyrkii hän aina kertomaan hyvissä ajoin radan linjat koirilleen. Hän panostaa tekniseen osaamiseen ja koiriensa esteosaamisen kouluttamiseen. Koirien hyvinvointi on aina tärkeintä Tanjalle ja mikään ei mene tämän asian edelle. Laaja harrastus- ja kilpailutausta tuo laajempaa näkökulmaa agilityvalmennukseen. Entinen huippu-urheilija kannustaa liikkumaan rohkeasti, eikä päästä treeneissään ketään helpolla. Tanjan mielestä agility on niin hauska harrastus, että sen harrastaminen kuuluu kaikille halukkaille. Olipa kyse sitten maailmanmestariksi haluavasta tai koiransa aktivoinnista ja yhdessä tekemisestä kiinnostuneesta koiraharrastajasta. Jokaisella saa olla omat tavoitteet, joita kohti harjoitella ja aivan kaikkia haluaa hän auttaa.

Tanja on luontainen valmentaja. Hän on valmentanut eri lajien urheilijoita ja harrastanut itse laajasti eri lajeja. Tanja haluaa, että hänen oppilaansa ymmärtävät, miksi jotakin tehdään, jotta he voivat soveltaa oppimaansa. Tanjan koulutusmetodit ovat yksilön huomioonottavia, kannustavia ja vaikka välillä ohjaajat laitetaan tiukoille, ei koskaan onnistumiset jää iloitsematta. Tanjan mielestä reeneissä pitää olla hauskaa sekä koiralla että ohjaajalla.