Minna Uuraisen Rally-tokokoulutus 9.12.2018

9.12.2018

Minna Uurainen tulee kouluttamaan seuran rally-tokon harrastajia hallillemme sunnuntaina 9.12. klo 10.00-16.00

Päivä alkaa kaikille yhteisellä teoriaosuudella klo 10.00-11.30, jonka jälkeen pidetään 30min eväs-/koiranhakutauko.

Jokaiselle koirakolle on varattu 20min henkilökohtaista ohjausaikaa ja koulutukseen on tarjolla 12 koirakkopaikkaa. Ilmoitathan lomakkeella mitä asiaa haluaisit työstää / kaipaisit vinkkejä ja treeniohjeita oman vuorosi aikana. Myös ratatreenimahdollisuus pyynnöstä.

Ilmoittautuminen alla olevien lomakkeiden kautta ForPk jäsenet 1.-21.11. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja lähtökohtaisesti 1 koirakkopaikka/ohjaaja. Lomakkeet sulkeutuvat automaattisesti, kun paikat ovat täynnä.

KOIRAKKO PAIKKA - ilmoittautuminen https://forssanpalveluskoirat.yhdistysavain.fi/lomakkeet/minna-uurainen-rally-tokokoulutu/
KUUNTELUOPPILAS - ilmoittautuminen https://forssanpalveluskoirat.yhdistysavain.fi/lomakkeet/minna-uurainen-rally-tokokoulutu2/


Koulutuksen hinta ForPk jäsenet koirakkopaikka 20€ ja kuunteluoppilas 10€.
Jos paikkoja jää ilmoittautumisajan päätyttyä, myös ei-ForPk jäsenillä mahdollista ilmoittautua hintaan 30€ koirakkopaikka) tai 15€/kuuntelijapaikka
Koirakko paikka sis. teoriaosuuden, 20min hlökohtaisen treeniajan ja muiden koirakoiden suoritusten seuraamisen. Kuunteluoppilas paikka sis.teoriaosuuden ja koirakoiden suoritusten seuraamisen

Ilmoittautuneille laitetaan tarkempi aikataulu ja maksuohjeet sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoitathan myös jos sinulla on aikataulutoive koirakkopaikan sijoittamisen suhteen.

Lisätietoja: Pinja Pirttilä pinja.pirttila [ät] surffi.net   

 

Minnan esittely:

"Olen kohta kolmekymppinen koiraharrastaja Lahdesta.
Koirien kanssa on tullut puuhattua 17v ja kisaaminen on aloitettu 2006 tokossa. Rallyn pariin eksyin vähän vahingossa 2015. Yllätyksekseni laji veikin mennessään :)

Tällä hetkellä kotona on kolme tervua. Vanhin on FI KVA, TVA, RTVA, JK3, HK1 Newstory Ninja, jolla on rallyn yhdet SM-kisat käytynä ja sieltä 7.sija.
Nykyinen kisakoira on JK3, HK1, EK1, TK1, RTK4 Foolproof Hunn the Highflyer eli Hunni, jonka kanssa on mestariluokka korkattu tänä vuonna ja 5 kisan jälkeen Hunni on belgien rotumestari sekä yhtä tulosta vaille valio. Tavoite on tehdä Hunnista valio ja päästään ensi vuonna osallistumaan rallyn SM-kilpailuun. Tokossa Hunnilla on VOI1.
Nuorimmainen tervukolmikostani on hieman reilu vuotias Delta Vom Gailtal eli Xena. Opeteltu on pohjia moneen lajiin ja ajatus on aloittaa kisaaminen rallyssa sekä tokossa ensi vuonna.

Omien koirieni lisäksi olen kisannut muutaman eri rotuisren lainakoirien kanssa pk-, toko- ja rallykoulareita. Kouluttanut olen sekä omissa että muissa seuroissa, rotuyhdistyksille ja kaveriporukoille. "