Match Show 30.11.2018

30.11.2018

Forssan Palveluskoirat ry järjestää Match shown 30.11, Forssassa seuran hallilla osoitteessa Puutarhakatu 7, Forssa (entinen  Forssan Puutarha)

Ilmoittautumiset alkavat klo 17.00 ja kehät klo 18.00

Luokat: isot pennut, pienet pennut, isot koirat, pienet koirat, lapsi & koira ja parikilpailu.

Osallistumismaksu: 8€, saman omistajan 2. koira 5€, lapsi & koira sekä parikilpailu 5€

Tuomarit Kirsi Kahela, Teija Karjunen, Sara Mastokangas
Luokat jakautuvat tuomareille ilmoittautumis määrien mukaan.

Neljä parasta palkitaan sinisen sekä punaisen nauhan saaneista. Voittajat jatkavat Bis-kilpailuun.
Lapsi&koira ja parikilpailu luokissa neljä parasta palkitaan.

Veteraaneille ja X-rotuisille oma Best In Show, jossa palkitaan match show paras veteraani sekä X-rotuinen osallistuja.

Lapsi & koira luokka enintään 12-vuotiaille lapsille. Veteraanit vähintään 8-vuotiaat koirat. Parikilpailussa yksi esittäjä ja kaksi koiraa.

Osallistuvien koirien tulee olla rokotettu Suomen Kennelliiton sääntöjen mukaan, ota siis mukaasi rokotustodistus.

Pyritään pitämään halli siistinä. Jos koira vahingossa tekee tarpeensa sisätiloihin, on jätössakko 5€
Hallin lämpötila on n. +10 astetta

Buffasta maistuvat kisaeväät - tapahtumassa käy vain käteinen!

Tapahtuma Facebookissa https://www.facebook.com/events/525704824557643/

Sponsorit