Muuttotalkoot heinäkuussa

8.7.2017

Koko alkuvuosi on tehty hartiavoimin töitä uuden hallin löytymiseksi ja johtokunta saa jäsenten iloksi ilmoittaa, että olemme löytäneet uuden hallin ja tiedossa on muuttotalkoot kesällä. Uusi halli on tiloiltaan puolilämmin eli plussalla pysyvä. Siellä on myös wc, vesijohtovesi ja keittiö.

Laita nyt jo päivät kalenteriisi ylös ja käy nimenhuudossa ilmoittautumassa talkoolaiseksi!

Ilmoittautuminen nimenhuutoon tullaan avaamaan lähiaikoina.
Mattojen rullaus 8 ja 9.7.
Mattojen rullaus tarvittaessa viikolla 10-14.7. iltaisin
Mattojen siirto/ levitys 15 ja 16.7.

Mattojen rullaus aloitetaan lauantaina 8.7. klo 10.00 ja jatketaan seuraavana päivänä 9.7.
Jos mattoja ei saada rullalle viikonlopun aikana ja muuttoa valmisteltua loppuun muuttoautoja varten, niin hommat jatkuvat seuraavan viikon ajan (10-14.7) iltaisin.
Mattojen siirto tapahtuu 15.7. ja samalla aloitetaan levitys uudessa hallissa ja jatketaan levitystä seuraavana päivänä 16.7. Kun vanha halli ollaan saatu tyhjäksi, sinne tarvitaan myös muutama henkilö tekemään loppusiivous.

Nyt kun toive tilavammasta ja lämpimästä hallista toteutui, niin tarvitsemme mahdollisimman monta käsiparia toteuttamaan unelmamme loppuun. Jokaiselle varmasti löytyy jotakin hommaa lakaisusta mattojen kantamiseen ja saa vaikka ottaa kaverin mukaan auttamaan.